Nova adresa za Ivin nakit

U City Centeru One West dizajnerica Iva Viljevac otvorila je ovih dana još jedan dom za svoj nakit

Obožavamo kada interijer priča istu priču kao i predmeti koji se u njemu prodaju. Danas vas vodimo upravo u jedan takav interijer. Naime, u zagrebačkom City Centeru One West dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš otvorila je svoj novi salon.

Baš kao i salon u Petrinjskoj 33 i ovaj je pomno osmišljen i dizajniran, a za koncept uređenja nove poslovnice bila je zadužena arhitektica Matea Rajčić.

Primarni zadatak pri projektiranju interijera bio je prenijeti priču koja se krije iza dizajnerskog nakita Ive Viljevac na sam prostor, kao vizualna refleksija suštine i identiteta brenda. Tako minimalizam, sofisticiranost i jednostavnost postaju glavne vodilje, a prostor priča priču o – nakitu. Nakit nosi glavnu ulogu i fokus u prostoru, a sve ostalo služi kao pozadina koja će ga dodatno istaknuti, istodobno dajući toplu i ugodnu atmosferu kupcima. Iz tog razloga, korištene su čiste linije i forme, obogaćene umirujućim bojama i nježnim teksturama.

Dio trgovine s izložbenim nakitom naglašen je snažnom igrom zidnih niša – kontrastnim lukovima i bojom. Duboka i elegantna nijansa zelene boje preuzeta je iz trgovine u Petrinjskoj, čime se slijedi estetska prepoznatljivost brenda. Velika pozornost pridana je osvjetljenju, pa tako blaga i decentna ambijentalna rasvjeta ”omekšava” čiste i stroge minimalističke linije te pruža topao i prijateljski ugođaj – objašnjavaju cure.

Btw za Valentinovo je Iva pripremila nešto sjajno – kupci danas pri svakoj kupnji dobivaju ružu na dar, a još jedna novost je što možete darovati i poklon karticu. Tako si vaša draga osoba sama može odabrati nakit kojeg će voljeti, a vi sa sebe skidate stres pogrešne kupnje i kiselog osmjeha.

Uživajte u fotografijama Karmen Poznić i Ivice Džambo. Za otvaranje fotogalerije kliknite na sliku ispod te uživajte u interijeru i nakitu….

Wordpress Gallery Plugin Free