Grohe osmislio rješenja za brzu i jednostavnu ugradnju

Ovo praktički možete uraditi sami. Naime, Grohe uvodi novu liniju proizvoda koju možete vrlo lako i jednostavno ugraditi. Upoznajte QuickFix rješenja

Preuređenje kupaonice zna biti vrlo zahtjevan posao. Krenete od zamjene umivaonika, a završite na ventilima i razbijenim pločicama u kuhinji…

No, ne mora biti tako. Grohe je upravo lansirao QuickFix paket rješenja, odnosno liniju proizvoda koji se mogu brzo, lako i povoljno zamijeniti.

– Postoje situacije kada želimo brzo i jednostavno rješenje bez dodatnih ulaganja, a upravo za takve situacije smislili smo QuickFix paket rješenja – objašnjavaju u Groheu, njemačkoj tvrtki koja nudi vrlo različite proizvode, od premium segmenta do vrlo jednostavnih i povoljnih basic linija.

– Pri planiranju zahvata u svom domu mnogi strahuju od previsokih cijena ili dodatnih komplikacija. Zbog toga smo razvili GROHE QuickFix – niz praktičnih i pristupačnih rješenja tijekom svih koraka u tom procesu, od kupnje do instalacije i održavanja – izjavio je Jonas Brennwald, čelnik LIXL EMENA i su-izvršni direktor Grohe AG.

Dakle, GROHE QuickFix osigurava posebne alate, smjernice i video materijale koji će vam pomoći da ugradnja prođe bez ikakvih problema. Primjerice, QuickTool kombinira i objašnjava upotrebu svih uobičajenih alata potrebnih za ugradnju ili održavanje GROHE kupaonskih slavina. Kada su u pitanju kuhinjske slavine, GROHE nudi sustav super-jednostavnog učvršćivanja gdje nisu potrebni dodatni alati. Uz QuickGuides, GROHE je razvio jasne i jednostavne priručnike za instalaciju s kratkim uputama dopunjenima jasnim ilustracijama. Oni koji preferiraju videozapise s uputama pronaći će savjete i upute uz QuickVideos putem ispisanog QR koda na samom pakiranju proizvoda. Na ovaj način kupac dobiva sve u jednom paketu, osim plastične ambalaže – GROHE je sebi postavio cilj eliminacije plastike u svim ambalažama proizvoda.

GROHE Start prva je linija proizvoda koja dolazi s kompletnim QuickFix paketom, uz široku paletu slavina za umivaonik, modernog dizajna i različitih visina za što udobniju dnevnu rutinu u kupaonici. Visoko se poštuju i načela održivosti – primjerice, GROHE EcoJoy tehnologija smanjuje protok vode istovremeno obogaćujući mlaz zrakom, čime se postiže znatna ušteda vode. Također, neke varijante opremljene su GROHE SilkMove ES – inteligentnom kombinacijom uštede energije i kontrole vode. Koristeći srednji položaj poluge za hladnu vodu, slavine za umivaonik smanjuju gubitak tople vode, štedeći dragocjenu vodu i energiju.

Više informacija o GROHE QuickFix paketu dostupno je na GROHE X platformi, te uskoro na novoj web stranici grohe.quickfix.com.