Muškarci i madraci. True story

Jeste vidjeli novu Perfectinu reklamu sa starim madracom koji očajnički želi ostati u “vezi”? No, znate li da bi madrac trebalo mijenjati svakih šest do sedam godina. Evo zašto…

Jednom mi se udvarao jedan lik i bio mi je jako simpatičan, ali i jako ružan. Sjećam se, bila sam na sto muka i već sam lagano posustajala, a onda mi je sestra rekla rečenicu koja me osvijestila: “Nećeš valjda dozvoliti da završiš s njim u vezi zato što ti ga je žao, a onda možda i u braku…”

Najgore su te veze iz sažaljenja. Kako to prekinuti? Kako kad se on tako trudi i užasno je uporan?

Upravo na tu crticu iz moje mladosti me podsjetila najnovija Perfectina reklama o dosadnom starom madracu koji ne pušta… Ne da joj da ga se riješi.

PERFECTA / PROMO

A kako znamo da je kraj?

Ufff…nekad je to jako teško priznati. Kad ne osjećamo više leptiriće u trbuhu, kad ne osjećamo ljubav, kad je jednom puno više stalo nego onom drugom, kad ovom drugom uopće nije stalo… kad jedan drugog iscrpljujemo, umaramo, mučimo… i kad duboko u sebi slutimo da treba napraviti rez i jednostavno završiti tu besmislenu priču.

PERFECTA / PROMO

Game over. Idemo dalje. Da, baš kao u reklami s madracima.

Btw, jeste li znali da bi madrac trebalo promijeniti svakih 6 do 7 godina?

Naime, stručnjaci kažu da madraci imaju vijek trajanja, a to je oko 15.000 sati sna. To je prvenstveno jer svake noći znojenjem gubimo oko pola litre vode, a svake godine gubimo pola kilograma odumrlih stanica kože. A gdje one završe? U našim madracima.

PERFECTA / PROMO

Da, madraci ne dolaze s timerom u sebi koji nas alarmira da je madrac dao svoje i da je pun odumrlih stanica i da se pjena počela mrviti. Oni se ne raspadaju na očigled poput tenisica, ne troše mu se baterije, niti se neće pokvariti kao elektronički uređaj. Zato valjda i prekasno saznamo da je dao svoje, iako se često budimo s očitim posljedicama – umorni, bezvoljni, s bolovima u leđima.

PERFECTA / PROMO PHOTO

Mučimo se, moramo prekinuti.

“Ti prekidaš sa mnom?”

“Da… i problem nije u meni, već u tebi. Godinama me ne puštaš na miru, umaraš me.”

“Riješi ga se! Iskoristi besplatan odvoz svog starog madraca i pronađi novi madrac svojih snova!”

PERFECTA / PROMO PHOTO

Baš kao u reklami.

Btw u tijeku su brojne akcije i popusti na Perfecta Dreams krevete, madrace i jastuke, a najbolji dio je što tijekom svibnja osiguravaju potpuno besplatan odvoz starog madraca te opciju 100 noći probnog perioda na najbolje madrace. Detalje možete saznati na www.perfecta hr.