Mjesto gdje žive princeze

Ovako ja zamišljam stan od Trnoružice novog doba. Trnoružice koja je upravo dekorirala stan u Palmotićevoj ulici… Šalim se, zavirite u showroom Ivana Alduka

Zadala sam si neki cilj da neću ganjati vijesti i objavljivati promo materijale, ali evo prekšila sam obećanje. S razlogom! Naime, jutros sam dobila ove fotke predivnog showrooma modnog dizajnera Ivana Alduka. Njegov mali raj u Palmotićevoj 58.

ivan-alduk-showroom-foto-4

Stari građanski stan pretvoren je u romantičnu bajku, u dom kakav ja zamišljam da je živjela neka princeza. Neka Trnoružica, Zlatokosa, nemam pojma, neka princeza koja voli predivne duge haljine, bjelinu, prozračnost, glamur.
Možda i neka princeza novog doba koja se savršeno osjeća u raskošnim Aldukovim haljinama, idealnim za domjenke, božićne partije, gala večere, vjenčanja…

ivan-alduk-showroom-foto-15

No, čak više od haljina, mene je osvojila posebna atmosfera showrooma kojom dominira ogroman 3,5 metarski raskošni bor ukrašen mašnama, cvijećem, češerima i lampicama. Ručno rađeni vjenčić s ukrasima krasi glavni ulaz, a posude pune kuglica, cvijeća, umjetnog snijega, voštanih svijeća i sličnih dekoracija protežu se duž cijelog interijera stvarajući uistinu čarobnu atmosferu.

ivan-alduk-showroom-foto-9

Mene osobno, kao okorjelu “promotoricu” hrvatskog dizajna posebno je i razveselilo što je showroom opremljen modernim, minimalističkim namještajem i dekorom i to s potpisom hrvatskih dizajnera. Pogledajte samo kako je s lakoćom prostor transformirala ova lampa Swift Marije Ružić i Ruđera Novaka Mikulića.

ivan-alduk-showroom-foto-5

Veliki like za mlade zagrebačke dizajnere i bosansku tvrtku Artisan (proizvođač lampe) i Ivana Alduka koji je upravo nju odabrao za svoj glavni feauture o showroomu.