Kad fotelja potakne veliku promjenu u stanu

Čim je stigla iz dnevnog boravka su izletile stare dedine fotelje. Izletjela je i gitara, zvučnici, zamijenila sam lampe, tepih, dodala cvijeće i par dekoracija. Evo kako izgleda moj stan kada u njega stigne Prostorijina fotelja

Nekad je jedna stvar dovoljna da učini razliku, potakne promjenu. Kod žena je to obično frizura, a stanu jedan komad namještaja koji si dugo želiš. U mom slučaju to je fotelja – i to ova D fotelja – siva s metalnim postoljem, drvenim rukonaslonom i potpisom Prostorije i dizajnerskog studija Numen / For Use.

Borko Vukosav

Dugo sam već zaljubljena u Polygon fotelju, vjerojatno od kada su je proizveli, a razlog zašto ju još uvijek nisam nabavila je uvijek isti – stalno imam neki važniji trošak zbog kojeg potrošim tih cca 3500 kuna.

Borko Vukosav

Da ne duljim, evo je… napokon je tu i potakla me na mini makover dnevnog boravka koji sam već dugo planirala…

Borko Vukosav

Fotelja, dekica, tepih, lampice na prozoru, malo biljaka i zelenila i već stan počinje dobivati potpuno drugačiji mood.

Borko Vukosav

Da, nevjerojatno je koliko se brzo i lako ugođaj u domu može promijeniti – samo ako promijenite par stvari… Sjećate se mog stana? Evo ovako je u izgledao na Borkovim slikama prije cca 10 mjeseci?

Borko Vukosav

Sad kada malo bolje pogledam, puno je bilo malih promjena i međufaza. Velika promjena dogodila se dolaskom debelog sivog tepiha, a još veća time što su djeca malo porasla, puno češće se igraju u sobi i sad ipak mogu uživati malo u cvijeću bez da stalno vičem “ne” i “pazi”. Ipak, čini mi se da se najveća promjena dogodila zamjenom fotelja. Tek kad sam ih maknula, shvatila sam koliko su mi dosadile intenzivne, šarene fotelje. I to nema veze s trendovima, jednostavno samnom.

Borko Vukosav

I ako vas mogu savjetovati, idući put kada razmišljate o boji fotelja, kupite nešto jednostavno što vam neće brzo dosaditi ili kao ja preuređujte svakih par mjeseci. Ima nešto i u tome.

Borko Vukosav

Evo još malo slika prije i poslije koje je snimio Borko Vukosav.

Naš stan prije cca 10 mjeseci…

I sada…

 


 

Producirano u radionici TG Studija, Telegramove in-house agencije za nativni marketing, u suradnji s partnerom Prostoriom i po najvišim uredničkim standardima Telegram Media Grupe.