Irundo ima veliko srce. Hvala im.

Irundo organizira besplatan smještaj za zdravstvene djelatnike u samoizolaciji i želi potaknuti ostale vlasnike apartmana da se uključe u akciju. Hvala im.

U ovim trenucima plemenost i ljudskost posebno dolaze na vidjelo. Dolazi nažalost i ona tamna strana profiterstva gdje pojedini vlasnici apartmana za privremeni smještaj ljudi koji su izgubili dom u potresu traže mjesečno i 1000 eura za smještaj u stanu od 50 kvadrata (izvor Facebook grupa Potres u Zagrebu: Svi mi u centru).

No, zato me posebno razveselila ova vijest od tvrtke Irundo, najpoznatije i najveće tvrtke za iznajmljivanje stanova u Zagrebu koja je potaknula hvalevrijednu i humanu akciju.

Naime, tvrtka Irundo, tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem apartmana, u suradnji s vlasnicima stanova, organizira besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima koji u ovim teškim vremenima, zbog prirode posla moraju biti u samoizolaciji.

– U našim najtežim trenucima (ne) poslovanja kada su svi naši apartmani prazni, došli smo na ideju da potpunu poslovnu neaktivnost iskoristimo te da budemo humanitarno aktivni. Stoga smo odlučili svim zdravstvenim djelatnicima, a ovisno o mogućnostima i našim kapacitetima, ponuditi smještaj za vrijeme njihove samoizolacije. Želimo aktivno sudjelovati u borbi protiv pandemije te pomoći zdravstvenim djelatnicima da se
lakše nose s ovom iznimno zahtjevnom situacijom kako bi zaštitili svoje obitelji od daljnjeg
prijenosa virusa – istaknuo je Igor Kordić, suvlasnik Irunda.

– Najvažniji, a pritom najugroženiji su doktori i svi ostali zdravstveni djelatnici koji prema
propisanim mjerama sigurnosti moraju svakih dva tjedna biti u samoizolaciji. Ovo je naš mali doprinos zajednici u kojoj živimo i radimo, a ovakva teška vremena dodatno nas obvezuju na solidarno i društveno odgovorno ponašanje. Našim primjerom želimo potaknuti i sve ostale koji su u mogućnosti ponuditi prazne stanove za samo izolaciju i omogućiti da se što veći broj stanova osigura zdravstvenim djelatnicima – zaključio je Tomislav Zovko, suvlasnik Irunda.

Irundo uz punu podršku vlasnika stanova, želi svim zdravstvenim djelatnicima dati punu podršku i pružati im puni komfor kako bi im vrijeme u samoizolaciji što lakše i brže prošlo, stoga pozivaju sve zdravstvene djelatnike iz Zagreba da im se jave na dolje navedene kontakte.

Kontakt:
Igor Kordić, COO
igor@irundo.com
+385 91 3873 026
Trg Nikole Šubića Zrinskog 15