I šećer na kraju – O’live apartman.

Za kraj se često ostavlja nešto što je najbolje ili najgore. Ta odluka jako ovisi o vašem karakteru… No, naš karakter je takav da pokušamo od “najgoreg” napraviti “najbolje”. Od mana, prednost…

Danas vas vodimo u apartman od tri zvjezdice u O’live residencu. To je zapravo jedini apartman od tri zvjezdice u kompleksu od četiri i to je onaj koji je trebao biti najmanje atraktivan.

SANJA BISTRIČIĆ

Da je slušati samo kategorizaciju taj apartman je čiste tri zvjezdice. Naime, često slušamo o tome kako kategorizacija zapravo nema smisla i kako su neki apartmani od tri zvjezdice bolji od onih od četiri i obrnuto.

Istina. Ovaj apartman živi je dokaz te priče.

SANJA BISTRIČIĆ

U ovom slučaju kategorizacija je zaista nebitna. Jedina prava razlika je što je soba malo uža pa zbog komocije ondje nije mogao stati krevet širine 180 cm, nego krevet dimenzije 160×200 centimetara. U realnosti, 20 centimetara uža soba i uži krevet u normalnom se životu uopće niti ne osjeti.

SANJA BISTRIČIĆ

I baš zbog toga, ovom apartmanu htjeli smo dati nešto zbog čega će biti posebniji. Upravo on je dobio maslinastu boju i naziv O’live kao i cijela rezidencija od šest apartmana.

SANJA BISTRIČIĆ

Srce ovog apartmana je dnevni prostor s kuhinjom, blagovaonicom i kaučem te prostrana terasa s vrtnom garniturom i nekoliko tipova ležaljki.

SANJA BISTRIČIĆ

S obzirom da je i u ovom apartmanu kauč na razvlačenje i da se predviđa opcionalno spavanje u dnevnom boravku i ovaj apartman ima blackout zavjese i obične prozračne zavjese u sobama i dnevnom boravku, a izrađene su u Emmezeti na Jankomiru gdje imaju opciju narudžbe zavjesa po mjeri.

SANJA BISTRIČIĆ

Po mjeri su izrađeni i kuhinje i sve to u bojama i dimenzijama koje su nam odgovarale kako se ne bi pretrpao prostor i izgubila funkcionalnost.

SANJA BISTRIČIĆ

Kompletne kupaonice – sanitarije, tuševi, miješalice su Grohe, a sve ostalo je nabavljeno  u Emmezeti.

SANJA BISTRIČIĆ

Naša preporuka je svu opremu nabavite na vrijeme i da ne zaboravite da većina dobavljača u Hrvatskoj ima rok isporuke 30 do 60 dana, a ponekad i dulje. Nikada ne čekate zadnji trenutak s narudžbama jer su moguće nepredviđene situacije (to nam je pokazala prošla godina), tako da ako uređujete apartmane, budite u niskom startu…

SANJA BISTRIČIĆ

Idući tjedan pričamo o tome kakvu sofu odabrati. Uživajte u fotogaleriji. Za otvaranje kliknite na sliku ispod.

Wordpress Gallery Plugin Free