Hygge na hrvatski način. Otvaramo sezonu dekica i čitanja

Čim krenu hladniji, tmurniji, kišovitiji dani postaje jako važno kako si uljepšati interijer i svakodnevicu. Evo mojih 7 D stvari iz Lesnine koje vam mogu u tome pomoći

Jeste li znali da čovjek prosječno provodi 90 posto svog vremena u zatvorenom prostoru, a da se zimi ta brojka još dodatno penje? Zato je neizmjerno važno da su nam interijeri što ugodniji za boravak.

Možda ne možemo mijenjati urede u kojima radimo, kafiće u kojima pijemo kavu, prijevozna sredstva u kojima se vozimo… ali možemo mijenjati svoj dom. Barem malo. I jedan kutak već čini razliku.

I zato vam iz mjeseca u mjesec u suradnji s Lesninom donosim 7 D predmeta koji će podići svaki dom i potaknuti vas da se opustite, odmorite, uživate u trenutku…

Ovaj mjesec predlažem jedan mali hygge kutak u domu. Evo kako bi mogao izgledati…

Za početak važno je odabrati udobnu i lijepu D fotelju. Takozvane relax fotelje izvrstan su način za opuštanje i odmor.

A uz fotelju neizostavan dio je i tabure koji će vam omogućiti relaksaciju nogu i donjeg dijela kralježnice. Cijena relax seta je 1.699,00 kn, a s D popustom 1.529,10 kuna.

Uz fotelju, obavezno ide i još jedan D predmet – stolić. Cijena ovog funkcionalnog i laganog stolića je 399,00 kn, a s D popustom 359,10 kuna.

A što ćemo raditi? Čitati knjige, plesti, slušati muziku, malo se opustiti… Cijena ove multifunkcionalne košare od filca je 119,00 kn, a s D popustom 107,10 kn.

A kada nam dosadi samoća, kod nas ima uvijek mjesta za još jedno mjesto… Cijena taburea je 299,00 kuna, a s D popustom 269,10 kuna.

Svaki kutak u stanu bit će atraktivniji ako u njega stavimo cvijeće. Cijena ove dekorativne vaze 129,00 kuna, a s D popustom je 116,10 kuna.

No, ljubav i sreća idu i kroz želudac. I zato se uvijek treba barem malo zasladiti i nagraditi. Ova multufunkcionalna posuda izvrstan je izbor jer što god u nju stavili – voće, grickalice, kekse… sve će imati još bolji okus. Cijena 169,00 kuna, a s D popustom je 152,10 kuna.

I za kraj, ne zaboravimo ono najvažnije – raditi ono što vas veseli, biti zahvalni i biti sretni. Ovi metalni natpisi podsjetit će nas na te važne životne lekcije. Cijena 49,90 kuna, a s D popustom 44,91 kuna.

Sve D predmete možete pronaći u Lesnini te na njihovom webshopu, a akcija traje do 23. listopada.