Ovdje bi bilo lijepo dočekati Novu godinu. Idemo u Brsečine

U okolici Dubrovnika nedavno je otvoren hotel Omoliš gotovo u potpunosti opremljen s hrvatskim namještajem. Bravo svima

Brsečine odavno su poznate po ljetnikovcu iz 16. stoljeća književnice i dubrovačke muze Cvjete Zuzorić. Još i danas pamtim oglas s Njuškala i cijenu po kojoj se prodavao. 600.000 eura za predivan ljetnikovac s vrtom i uhodanim turističkim biznisom, činilo se nikakav novac, posebice ako znamo lokaciju. Ljetnikovac se praktički nalazi na plaži, u mirnoj uvali s divnim pogledom na Elafite i 17 km od Dubrovnika.

Zaključak, treba pratiti oglasnike. Nikad se ne zna što se može naći.

No, zašto ovo pričam?

Brsečine će očito postati popularne po još jednom objektu – riječ je naime, o nedavno otvorenom dizajn hotelu od četiri zvjezdice Osmoliš.

Hotel Osmoliš uistinu izgleda sjajno – arhitekturu potpisuje Damir Vitković, a interijer dizajnerski studio Numen/forUse u bliskoj suradnji s arhitektima Vanjom Magićem i Ivanom Jonke te s tvornicom namještaja Prostorija.

Većina namještaja i asesoara u hotelu je made in Croatia i to prvenstveno velik broj Prostorijinih komada – od naslonjača Polygon, Oblique i Trifidae do stolica Dobra, Bik, Strain i Oblikant, barskih stolica Monk te outdoor kolekcije Osmo. Nove Prostorijine outdoor kolekcije Klaster i Jugo, razvijene su baš kroz ovaj projekt.

Da ne duljimo puštamo vas da uživate u fotografijama ovog divnog obiteljskog hotela.

Za otvaranje fotogalerije kliknite na sliku dolje.

Wordpress Gallery Plugin Free