Home office na moj način. Mini makeover

Stan ili ured, a što kada je sve to u jednom? Evo pogledajte kako sam ga ja uredila uz par vintage detalja od moje bake i s budžetom od cca 2000 kuna u JYSK-u

Nekada je simbol uspjeha bio ured u staklenoj zgradi s panoramskim liftovima i prozorima koji se ne daju otvoriti. Veliki open spaceovi i užurbani, uglavnom nezadovoljni ljudi koji kroz hladno, sterilno, korporativno uređenje suptilno shvaćaju da su brojke.

Borko Vukosav

Biti busy više nije “in”.

Borko Vukosav

Mnoge tvrtke shvatile su da taj pristup ne stvara zadovoljne i uspješne zaposlenike, a pogotovo ne ljude i da to dugoročno nema smisla. Mnogi su zato biznis četvrti zamijenili uredima koji podsjećaju na stanove, a mnogi su išli i korak dalje i napravili svoj ured u stanu. Ima i jako puno onih koji su svoj posao preselili u svoje stanove, domove u kojima žive i zapravo su se gotovo svi preporodili.

Borko Vukosav

Imati svoj ured u stanu ili u prostoru koji podsjeća na home office, danas je veliki trend. Svi se nekako hvale što u pauzi mogu skuhati neki zdravi ručak, nešto normalno pojesti, ne živjeti na dostavama i sendvičima, a da ne pričam o psihologiji prostora koja utječe na raspoloženje, produktivnost, kreativnost, sreću…

Borko Vukosav

Ja sam jedna od tih sretnica. I moj ured nije u nekoj korporativnoj zgradi, nego u stanu u kojem sam nekada živjela koji je malo prilagođen mojim trenutnim potrebama.

Borko Vukosav

Ovih dana malo sam ga preuredila. Dobila sam od JYSK-a vaučer i odriješene ruke. Evo što sam uzela i kako to otprilike izgleda.

Borko Vukosav

Divan bijeli stol s ladicom, stolac na kotačiće koji izgleda puno više kao blagovaonski, nego radni stolac i puno nekih slatkih detalja koji me inspiriraju, motiviraju, opuštaju, pokazuju vrijeme, datum…

Borko Vukosav

Sve neke ružne, manje atraktivne stvari poput računa, faktura, papira, spremljene su u kutije, a na policama su stvari koje su ujedno i dekorativne i koje me podsjećaju da treba uvijek uživati u tome što radiš i u nekim svojim malim stvarima koji te čine sretnim.

Borko Vukosav

Da ne duljim, pogledajte što se sve može uz par vintage detalja od moje bake i s budžetom od cca 2000 kuna u JYSK-u.

 


 

Producirano u radionici TG Studija, Telegramove in-house agencije za nativni marketing, u suradnji s partnerom JYSK-om i po najvišim uredničkim standardima Telegram Media Grupe.