Dežmanov prolaz dobio je još jedan mali dragulj

Dizajnerica Diana Viljevac otvorila je svoj prvi dvoetažni showroom u centru grada. Idemo u Dežmanov prolaz.

Kada me netko pita što da posjete u Zagrebu – uvijek je na prvom mjestu Dežmanov prolaz. I dok je bio zapušten i poluprazan, tvrdila sam da je to najljepša ulica u gradu, s posebnom energijom, a pogotovo danas kada se ondje smjestila probrana ekipa kafića, trgovina, galerija…

Na jedva dvjesto metara ondje ćete naći nekoliko najljepših kafića u gradu, najposebniju cvjetnu galeriju, preslatki dizajnerski dućan, nekoliko divnih butika. Najbolje od Zagreba, pogotovo na tako malom prostoru.

Dežman, Mini Dežman, bijeli i crni Velvet, Flores, cvjetna galerija Saše Šekoranje, Love Ana dizajnerice Ane Tevšić, butici Magali i Indigo… a od nedavno još jedna modno dizajnerska oaza – butik mlade hrvatske dizajnerice Diane Viljevac.

Diana Viljevac je mlada dizajnerica koja je prepoznatljiva po divnim svečanim haljine koje obožavaju trendseterice i poznate Hrvatice, uostalom kao i nakit, njezine mlađe sestre Ive koja ima dućan u Petrinjskoj.

Baš kao i Iva, i Diana je u centru grada otvorila trendovski prostor. Elegantan minimalistički butik koji spaja profinjenost, estetiku, luksuz i njezinu prepoznatljivu estetiku.

Goli beton, rozi baršun, zlatni detalji, drvo – sve je to vješto iskombinirala dizajnerica Diana Viljevac koja je sama uređivala prostor.

Dizajnerski interijer u potpunosti je opremljen namještajem po mjeri kako bi prostor bio ugodan i unikatan.

Na obje etaže dominiraju čiste, ravne linije od prirodnih materijala koji su zamišljeni kao baza oko koje se stvara kompletno uređenje. Posebna pozornost posvetila se podovima s efektom neobrađenog betona koji su specijalnim matiranim premazom naglasili kontrast između modernog i klasičnog.

Na gornjoj etaži dominira efektan pult naglašen trendovskom rasvjetom. Gornji prostor je otvoren prema živopisnoj zagrebačkoj ulici te prostranim izlogom, uređenim s biranim detaljima, daje uvid u dio modnog svijeta koji krije novootvoreni dućan.

Donja etaža skriva pregršt ugradbenih ormara s otvorenim policama koje nude modne dodatke iz prethodnih kolekcija brenda Viljevac.

Uživajte u galeriji fotografija Ive Komesar.

Wordpress Gallery Plugin Free