Cate Blanchet i njezini najljepši domovi

Vijest da slavna hollywoodska glumica Cate Blanchett i njezin suprug Andrew Upton prodaju svoj 6,8 milijuna funti vrijedan australski stan, odjeknula je svijetom. Evo i zašto…

Domovi poznatih i slavnih priča su za sebe – luksuz kakav si malo tko uopće može zamisliti. Helidromi, olimpijski bazeni, teniski tereni, kinodvorane, wellnessi… potpuno su normalna pojava. Pretjerivanje u svakom smislu, a često to prati i sam dizajn. Luksuz, glamur, raskoš, bogatstvo, kič – svatko od nas to može gledati na drugačiji način.

Vijesti o prodaji luksuznih zdanja poznatih hollywoodskih zvijezda ja osobno nekako i preskačem, no ne i kada je Cate Blanchett u pitanju.

christiesrealestate.com

Naime, osim što je izvrsna glumica, Cate Blanchett poznata je po savršenom modnom stilu, a uz to, ona je i veliki ljubitelj dizajna, arhitekture i interijera.

Svi njezini životni prostori u kojima je živjela i živi, uistinu su posebni. Još uvijek pamtim njezin australski dom kojeg je prije par godina prodala za 20 milijuna dolara.

kuća koja je prodana 2015. / Christie’s International Real Estate

Na red prodaje došla je još jedna njezina australska nekretnina. Riječ je naime o stanu od 400-injak kvadrata s nevjerojatnim pogledom na zaštitni znak Sydneyja – operu.

Naime, stan se nalazi u poznatoj Astor zgradi iz 1923. godine, koja je jedna od simbola grada, a ovaj stan je jedinstven i po tome što je najveći u zgradi te je nastao spajanjem tri stana.

U tom stanu sve je luksuzno, glamurozno i neponovljivo – počevši od nezaboravnog pogleda na sydneyjsku operu, Kraljevski botanički vrt i glavnu luku te visine stropova od čak  4,30 metara.

christiesrealestate.com

Na glavnom katu nalazi se veliki dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja te dvije spavaće sobe s još jednim internim dnevnim boravkom. Spiralno stubište vodi do veličanstvenog  apartmana s vlastitim studijem, garderobom i kupaonicom, a tu su i dvije dodatne spavaće sobe i još jedna kupaonica.

Iako se po medijima spominje da je tražena cijena oko 6,8 milijuna funti, na stranicama agencije Christie’s International Realestate, koja taj stan i prodaje, stoji da je cijena na upit. Za detalje i galeriju fotografija posjetite njihovu službenu stranicu.