Božić kod nas doma… Šišarke, lampice i retro miris Božića

Bez puno kompliciranja i što više prirodnog. Tako kod nas ove godine izgleda Božić. Btw slobodno mi na mail boba@dblog.hr šaljite fotke svojih dekoracija i božićnih ugođaja

Ponekad nam je život u kaosu. Ponekad čovjek prihvati puno više obaveza nego što stigne, dogovori previše kava, neki radovi i projekti se odulje, neka putovanja ulete koje nisi planirao, a gdje je tu i dječja predstava, motanje darova, trening od klinaca… i sve uvijek u isti tren.

SANJA BISTRIČIĆ

Evo jedne scene od prošlog tjedna… Vratili smo se kasno navečer s puta, stvari su nam još uvijek u koferu, radovi u dječjoj sobi, madraci još nisu stigli, posvuda gomila stvari, upravo se vratili s predstave u vrtiću, a netko zvoni na vrata…

SANJA BISTRIČIĆ

Imam još svega par dana do Božića i moram sve hitno pospremiti.

SANJA BISTRIČIĆ

Da, znam, na Božić nam ne dolazi sanitarna inspekcija nego baka i deda, ali svejedno, želim da je sve pospremljeno, čisto i dekorirano. I uspjela sam – ali…

SANJA BISTRIČIĆ

Kad nemaš vremena pojednostavi. To je životna lekcija Borisa Ružića koju sam naučila lani na njegovoj radionici dekoriranja i nje se često držim.

SANJA BISTRIČIĆ

Umjesto odlazaka u shopping centar i skupih borova, idemo u šumu. U šumi ćemo uzeti par odbačenih grana, šišarke, usput kupiti neki mali bor u tegli i to je to. Bez puno kompliciranja.

SANJA BISTRIČIĆ

U vaze s cvijećem stavljam grane i lampice, klincima dajem ukrase da se zabavljaju i stave ih na bor, a ja se pokušavam sjetiti gdje sam pospremila jastuke koje sam naručila prošle godine na nekom saleu.

SANJA BISTRIČIĆ

Vadim i par najdražih ukrasa koje godinama imam – bijeli borić Filipa Gordona Franka, Raderovu kućicu-lanternu i ručno rađene sobove.

SANJA BISTRIČIĆ

A što ćemo s kolačima?

SANJA BISTRIČIĆ

Imam asa u rukavu – Tanju Pastuović Klaić s bloga COOKam and guštam. Znam da će se ona ljutiti zbog ovog, ali ona je zaslužila posebnu priču.

SANJA BISTRIČIĆ

Pojednostavi i što stigneš – stigneš… govorim sama sebi i s tim stavom čovjek uvijek napravi puno više toga, nego što je planirao…

SANJA BISTRIČIĆ

Btw slobodno mi šaljite svoje dekoracije, instalacije, božićne stolove, zamotane darove… na boba@dblog.hr jako se veselim svakoj fotkici.

SANJA BISTRIČIĆ

Sretan Božić od cijelog Dblog tima i uživajte sa svima koje volite.