Biljke zaslužuju posebno mjesto. Upoznajte Botanical stoliće

Dva kreativna studija Modulos i [kutnakvadrat] udružila su se u zajedničku suradnju i izradili Botanical Temple, Botanical Mist i Botanical Cocoa stoliće

Stolić za biljke. Sjećate ih se? Totalni retro moment. Naime, mnogi od vas sjetit će se da su mame i bake 70-ih i 80-ih često imale posebne stoliće na kojima su se uzgajale biljke. No, taj pomalo zaboravljeni predmet ponovno se vraća u modu. Stolići za biljke ponovno su in, a s veseljem vam predstavljamo made in Croatia Botanical stoliće koji su nastali kao suradnja dva mlada kreativna studija.

Naime, tvrtka Modulos koja proizvodi razne stolove i brend [kutnakvadrat] koji stvara divne ručno rađene betonske lončanice i zdjele udružili su svoje snage i napravili zajedničku kolekciju multifunkcionalnih Botanical stolića.

– Kada smo razmišljali o dizajnu, nit vodilja je bila dizajnirati statement komad namještaja koji će k tome biti i multifunkcionalan. Kolekcija Botanical ljubitelje biljaka oduševit će kalendarom uz pomoć kojega mogu pratiti redovitost zalijevanja biljaka. Ova multifunkcionalna lončanica u tren može postati i zdjela za voće/vaše omiljene zdrave grickalice. Ili jednostavno, ovaj pomoćni stolić može se transformirati u coffee table koji će se uz to istaknuti i kao dopadljiv, dekorativni komad namještaja.” – rekli su Matej Grozdanović i Tonći Urošević, suosnivači ovih malih hrvatskih brendova.

Botanical Temple i Botanical Mist dolaze s betonskom ručno izrađenom multifunkcionalnom lončanicom koja može postati zdjela za voće, a zaštićena je ekološkim premazom na bazi vode, neškodljivim za bića i okoliš. Dizajnu lončanice posebnu dimenziju daje korištenje pigmenata na bazi željezovih oksida. Ploča stolića izrađena je od visokokvalitetne brezine šperploče, zaštićene ekološki prihvatljivim premazom od prirodnog ulja.

Uživajte u fotografijama stolića (za otvaranje fotogalerije kliknite na sliku ispod).

Wordpress Gallery Plugin Free

A evo linkova na kolekciju te na web Modulosa i [kutnakvadrat].