Atrakcija. Kućice na stablu na Plitvicama. Big like.

Već pakiram kofere, ali prije toga ipak ću vam pokazati slike novog glamping resorta na Plitvicama, u mjestu Grabovac. Pet kućica na stablu i 9 kućica na jezeru u koje sam se u trenu zaljubila

Imali smo jako izazovan zadatak. Trebali smo napraviti nešto što još nije viđeno u Hrvatskoj i šire – ispričao je Ivan Plemenčić voditelj arhitektonskog tima Abstracto studio, zagrebačkog ureda koji je osmislio glamping Plitvice Holiday resort.

Sanja Jagatić

Resort u selu Grabovac pored Plitvica koji je postao hit u sekundi nakon objavljanja prve fotografije.

Sanja Jagatić

I zaista im je uspjelo. Plitvice Holiday resort izgleda baš kao svjetska destinacija, ono što Plitvice i naša predivna Lika definitivno zaslužuju.

Sanja Jagatić

Resort u kojeg će dolaziti i oni najzahtjevniji i dizajnersko jako osvješteni i izbirljivi gosti.

Sanja Jagatić

U resortu ima 5 kućica na stablu koje su opremljene kao glamping vile na drvetu. Protežu se na tri razine, s dvije kupaonice, dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom i kuhinjom, te omogućuju udoban i luksuzan smještaj za četiri osobe.

Sanja Jagatić

Osim njih u glamping dijelu resorta ima devet novih kućica smještenih uz umjetno jezero koje su idealne za smjštaj dvoje ljudi, koje su takodjer namijenjene gostima koji žele uživati u prirodi, ali uz maksimalnu udobnost.

Sanja Jagatić

I naravno, uz atraktivnu arhitekturu i dizajn.

Sanja Jagatić

Pakiram kofere i u mašti sam već na Plitvicama, a do tada, evo fotkica resorta koje je posnimila divna talentirana fotografkinja Sanja Jagatić.

Sanja Jagatić

I da, naselje će biti otvoreno cijele godine. Mislim da imamo winnera za doček nove godine.