Novo klizalište u gradu – Božićni grad

Family mall pripremio je atrakciju s tisućama lampica te s Djeca Mrazom, hobitima, vilenjacima i bogatom gastro ponudom

Svima nam pomalo nedostaje klizalište na Tomislavcu. No, iza Family Malla na Jankomiru otvoren je Božićni grad s klizalištem, Food Truck festivalom na kotačima te bogatim sadržajima za djecu i odrasle. Sudeći po velikom broju posjetitelja već na samom otvorenju ne sumnjamo da će Božićni grad postati obiteljska hit destinacija ovog prosinca.

Što Božićni grad izdvaja od ostale adventske ponude u Zagrebu?

Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu Fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile, trolove i zmajeve. Tamo su se smjestile  bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu. Ono što je oduševilo najmlađe posjetitelje je Djed Božićnjak s vilenjacima koji je pripremio mnoštvo poklona za svu djecu. Darivanje je organizirano svakim danom od 16 do 21 h, a po istom radnom vremenu radi i prostrano klizalište na kojem su se tražile klizaljke više!

Dok čekate na red za hranu, piće ili darivanje kod djedice, djeca se mogu provozati u lunaparku.

Ledeni park krije instagramične kutke na kojima ćete napraviti najbolje božićne fotografije, a iz samog grada ponijeti nezaboravne obiteljske uspomene.

Po završetku posjete Božićnog grada, možete razgledati bogatu ponudu dječjih knjiga 20-ak nakladnika smještenih u samom centru kao i sudjelovati u velikom nagradnom natječaju „Nacrtaj svoju obitelj“ gdje Family mall najkreativnije nagrađuje putovanjem u Gardaland, ljetovanjem na Hvaru i drugim vrijednim nagradama. Crtež svakog djeteta bit će dio najveće izložbe dječjih radova u Zagrebu.

Za otvaranje fotogalerije kliknite na sliku dolje.

Wordpress Gallery Plugin Free

Fotografije: Salty pepper photography