Svi pričaju o HalfPriceu. Išla sam provjeriti…

U West Gateu ovih se dana otvorio prvi HalfPrice u Hrvatskoj. Evo mojih favorita…

Hrvati obožavaju popuste. Mnogi vlasnici dućana kažu da je u Hrvatskoj teško nešto prodati, ako nije na popustu. I zato vjerujem da smo pravo tržište za lanac trgovina HalfPrice jer je koncept trgovine takav da je ondje stalno sniženje.

Naime, HalfPrice je ovih dana otvorio svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj – u West Gateu, na 2.500 kvadrata. Riječ je o novom i popularnom lancu koji je od svibnja do danas otvorio desetke trgovina diljem Poljske, Mađarske, Austrije i Češke. Instantna popularnost HalfPricea krije se u tome što nudi široki asortiman brendova po vrlo popularnim cijenama – i to od “no name” robnih marki široke potrošnje, pa sve do brendiranih stvari premium brendova.

To je razlog da odem do West Gatea.

HalfPrice ima dva kata i nekoliko različitih odjela. Ženska i dječja odjeća, muška i sportska odjeća, cipele i čizme, kozmetika, igračke te velik dio za kućanstvo.

Naravno da se odmah bacam na kućni dio – iako u prolazu vidim da ima jako puno odjeće i obuće s natpisima – Adidas, Reebok, Puma, Ralph Lauren…

Kućanski dio vrlo je pregledno i lijepo složen – po bojama, temama, vrstama proizvoda.

I što se sve može naći?

Mene je najviše oduševio prigodni božićni asortiman koji je posložen na oba kata. Ondje možete naći božićno posuđe, svijećnjake, ukrase za bor, kućice, figurice, girlande, lampice, deke… sve na popustu od 25 do 50 posto.

Razveselilo me što su mnoge od tih božićnih stvari od brenda House of Seasons kojeg sam često kupovala po poznatim londonskim robnim kućama.

Osim božićnog asortimana, svidio mi se dio s posuđem i dekoracijama, a mnoge će razveseliti i popusti na BergHoff lonce, tave i beštek.

Popusti su različiti, a neke stvari snižene su čak do 80 posto.

I još jedna preporuka – ako vas na blagajni upitaju želite li postati član HP kluba, pristanite. Svakog utorka članovi kluba imaju dodatni popust od 7 posto.

Da ne duljim, evo mojih favorita…