Zimska sniženja u mojim omiljenim trgovinama. Top 40

Počela su zimska sniženja. I dok drugi gledaju kapute i čizme, ja se bacam na namještaj i dizajnerske sitnice za dom. Idemo u Ikeu, Lesninu, Primu, Meblo Trade, Zaru Home, H&M Home i Finnish Design Shop

Kažu da je najmudrije kupovati kada se to isplati a ne onda kada vam zaista treba. Zato uvijek volim vidjeti što ima na sniženjima. Zna se naći nevjerojatnih dragulja – samo treba imati strpljenja i vremena pročešljati ponudu.

Osobno, na sniženjima nikada ne kupujem jeftine stvari, nego uvijek kvalitetne, svevremenske komade na jako dobrom popustu. Znam se počastiti i s nekim trendovskim komadom, kao i dizajnerskim klasikom. Kad su dizajnerski klasici u pitanju, u tom slučaju ne očekujem preveliki popust jer te stvari već nakon par dana ponovno idu na redovnu cijenu bez popusta.

Uglavnom, uhvatila sam malo vremena i pročešljala ponudu u mojim omiljenim dućanima. Vodim vas u Ikeu, Lesninu, Primu, Meblo Trade, Zaru Home, H&M Home i Finnish Design Shop, pričam o highlightima iz ponude i pokazujem vam moje favorite. Sve što je boldano u sebi krije direktne linkove na akcije. Cijene, dimenzije i detalje saznat ćete na linkovima ispod slike.

1. IKEA

Ikea ima sniženje i možete ga proučiti na ovom linku, no puno zanimljivije mi je to što su snizili cijene na brojne svoje bestsellere. Gotovo kompletne linije popularnih regala Kallax, Hemnes, Besta, kao i raznih trosjeda i fotelja, od nedavno su s novim, nižim cijenama. Tu je link na sve artikle s nižim cijenama, a ja vam izdvajam par mojih favorita.

KOMODA BESTA (LINK)
TROSJED (LINK)
REGAL KALLAX (LINK)
REGAL HEMNES (LINK)
FOTELJA S POČIVALJKOM (LINK)
POČIVALJKA (LINK)