Volimo sniženja. Evo naše wish liste dekoracija za dom

Prima ima veliku godišnju rasprodaju COCO maison dekoracija za dom s popustima do 50 posto. Evo naših favorita….

Gdje si kupila ovu vazu? A jastuke? Čija je ova slika, a sat…? Vrlo često odgovor je COCO maison iz Prime. Naime, što zbog posla, a što zbog gušta, jako često kupujem i mijenjam asesoare za dom, a veliko otkriće mi je brend COCO maison. Riječ je o nizozemskom brendu COCO maison kojeg možete u Hrvatskoj naći u Prima salonima i na webshopu, a ima vrlo kvalitetne i atraktivne komade namještaja i dekoracija.

Kod mene ćete tako naići na razne COCO maison vaze, jastuke, satove, sliku, stoliće… Zajednička crta im je je što su svi trendi, ali ipak nekako drugačiji i svoji.

Zašto vam sve ovo pričam? Zato što Prima ima veliki sezonski popust na COCO maison dekoracije. Popusti su do 50 posto, zato neću puno duljiti, nego se bacamo na posao.

Pripremila sam vam moju wish listu s asesoarima za dom i podijelila ih u kombinacije koje zajedno pristaju. Naravno, asesoari se mogu i drugačije slagati, preslagivati, dodavati… U potpisu svih slika su vam direktni linkovi na proizvode te sve informacije o dimenzijama i cijenama.

Uživajte u shoppingu :) Ja hoću ;)

JASTUK (LINK), LAMPA (LINK), STOLIĆ (LINK)
STOLIĆ (LINK), sat (LINK), JASTUK (LINK)
vaza (LINK), JASTUK (LINK), LAMPA (LINK)
JASTUK (LINK), PoSUDA (LINK), SLIKE (LINK)
SAT (LINK), JASTUK (LINK), LUSTER (LINK)
LAMPA (LINK), STOLIĆI (LINK), JASTUK (LINK)
JASTUK (LINK), LUSTER (LINK), JASTUK (LINK)
JASTUK (LINK), LAMPA (LINK), VAZA (LINK)
SLIKA (LINK), VAZA (LINK), JASTUK (LINK)
STOLIĆI (LINK), JASTUK (LINK), ŠALICA (LINK)