Sniženja nikada nisu bila ovako dobra. Evo mog izbora

Najbolje stvari uvijek se prve prodaju. No, lockdown je učinio svoje i još uvijek najbolje stvari nisu prodane, a još su i na saleu… Proučila sam sniženja od Ikee, Emmezete, Vivrea, Lesnine, Meblo Tradea, Jyska do Zare Home i H&M Homea i pronašla divne komade koji neće tako brzo izaći iz mode

Obožavam sniženja i iako sam uvela novo pravilo – da kupujem samo ono što je stvarno kvalitetno i što mi uistinu treba, odlučila sam malo pogledati ponudu na sniženjima.

Prvi dojam?

Oduševljena sam. Ponuda stvari na sniženju dugo nije bila ovako dobra i raznovrsna, a ono što posebno veseli je što su brojni dućani snizili i svoje bestsellere, odnosno klasičnije komade namještaja koje u pravilu nikada ne stavljaju na sniženje.

ZARA HOME

Ove godine čini mi se da su i popusti veći nego inače. Pojedini dućani snizili su svoje artikle i do 85 posto, a primjerice Vivre je pokrenuo i ljetni black friday s ogromnim popustima tako da primjerice sofa stoji samo 780 kuna.

Ponuda je zaista velika i raznovrsna, a baš zbog toga ja sam vam malo suzila izbor i napisala highlighte za svaki pojedini dućan. Klikom na galeriju saznat će te cijene, prije i nakon sniženja, a klik na naziv brenda vodi na njihove službene stranice s webshopom i svim informacijama o ostalim popustima.

H&M HOME

Idemo na posao… po abecedi :)

EMMEZETA

Emmezeta ima sniženja do 12.7. i to 30 posto na kompletan vrtni namještaj i na madrace. Popusti od 50 posto su na dio posuđa i opreme za dom, a na popustu se mogu naći i sofe, stolići, kućanski aparati, bijela tehnika…

HM HOME

H&M Home snizio je dio svog asortimana na 70 posto, bar tako kažu. Najviše su snižene posteljina i jastuci, no nažalost ne i oni koji su moji favoriti. Ipak, kao i uvijek, nađe se jako zgodnih i dekorativnih detalja za dom poput ogledala, vaza, raznih posuda… Btw kupnja je isključivo online, a ako još niste od njih naručivali, iznenadit ćete se kako proizvodi izgledaju bolje uživo nego na slici.

IKEA

Sniženje u Ikei možda nije centralni događaj jer se uvijek ponuda malo razvodni po dućanu, ali svakako vam savjetujem da proučite ponudu online i da pronađete svoje favorite. A prije toga evo mog odabira vrlo klasičnog Ikeinog namještaja s kojim sigurno nećete pogriješiti.

JYSK

Kao i uvijek Jysk ima ogromno sniženje i zaista čovjek ima osjećaj da je sve na saleu. Znam da se mnogima ne da kopati i tražiti dobre prilike, pa sam zato ja napravila mali izbor klasika s kojima nećete pogriješiti.

LESNINA

Što kažete na 24-set pribora za jelo od WMF-a za 399 kuna. Ja kažem – kupujem. Lesnina ima veliko sniženje, a pojedini artikli sniženi su i do 80 posto. Evo mog izbora…

MEBLO TRADE

Meblo trade dućan je koji jako često ima razne akcije i popuste – od kuhinja, garnitura, namještaja, madraca… Ono što mi je jako zapelo za oko je La Forma namještaj koji je na ljetnom sniženju.

VIVRE

Nakon zimskog black fridaya, Vivre kreće i s ljetnom inačicom. Premijerno izdanje ljetne kampanje s popustima do 85 posto kupcima nudi umjetnine i rasvjetna tijela s početnim cijenama od 62,58 kn, tepihe od 78,23 kn, plahte od 156,48 kn, vrtni namještaj od 476,92 kn te sofe već od 780,91 kn.

ZARA HOME

Divan izbor coffee tableova i etažera. Divan…