Sniženja nikada nisu bila ovako dobra. Evo mog izbora

Najbolje stvari uvijek se prve prodaju. No, lockdown je učinio svoje i još uvijek najbolje stvari nisu prodane, a još su i na saleu… Proučila sam sniženja od Ikee, Emmezete, Vivrea, Lesnine, Meblo Tradea, Jyska do Zare Home i H&M Homea i pronašla divne komade koji neće tako brzo izaći iz mode

Obožavam sniženja i iako sam uvela novo pravilo – da kupujem samo ono što je stvarno kvalitetno i što mi uistinu treba, odlučila sam malo pogledati ponudu na sniženjima.

Prvi dojam?

Oduševljena sam. Ponuda stvari na sniženju dugo nije bila ovako dobra i raznovrsna, a ono što posebno veseli je što su brojni dućani snizili i svoje bestsellere, odnosno klasičnije komade namještaja koje u pravilu nikada ne stavljaju na sniženje.

ZARA HOME

Ove godine čini mi se da su i popusti veći nego inače. Pojedini dućani snizili su svoje artikle i do 85 posto, a primjerice Vivre je pokrenuo i ljetni black friday s ogromnim popustima tako da primjerice sofa stoji samo 780 kuna.

Ponuda je zaista velika i raznovrsna, a baš zbog toga ja sam vam malo suzila izbor i napisala highlighte za svaki pojedini dućan. Klikom na galeriju saznat će te cijene, prije i nakon sniženja, a klik na naziv brenda vodi na njihove službene stranice s webshopom i svim informacijama o ostalim popustima.

H&M HOME

Idemo na posao… po abecedi :)

EMMEZETA

Emmezeta ima sniženja do 12.7. i to 30 posto na kompletan vrtni namještaj i na madrace. Popusti od 50 posto su na dio posuđa i opreme za dom, a na popustu se mogu naći i sofe, stolići, kućanski aparati, bijela tehnika…

Wordpress Gallery Plugin Free

HM HOME

H&M Home snizio je dio svog asortimana na 70 posto, bar tako kažu. Najviše su snižene posteljina i jastuci, no nažalost ne i oni koji su moji favoriti. Ipak, kao i uvijek, nađe se jako zgodnih i dekorativnih detalja za dom poput ogledala, vaza, raznih posuda… Btw kupnja je isključivo online, a ako još niste od njih naručivali, iznenadit ćete se kako proizvodi izgledaju bolje uživo nego na slici.

Wordpress Gallery Plugin Free

IKEA

Sniženje u Ikei možda nije centralni događaj jer se uvijek ponuda malo razvodni po dućanu, ali svakako vam savjetujem da proučite ponudu online i da pronađete svoje favorite. A prije toga evo mog odabira vrlo klasičnog Ikeinog namještaja s kojim sigurno nećete pogriješiti.

Wordpress Gallery Plugin Free

JYSK

Kao i uvijek Jysk ima ogromno sniženje i zaista čovjek ima osjećaj da je sve na saleu. Znam da se mnogima ne da kopati i tražiti dobre prilike, pa sam zato ja napravila mali izbor klasika s kojima nećete pogriješiti.

Wordpress Gallery Plugin Free

LESNINA

Što kažete na 24-set pribora za jelo od WMF-a za 399 kuna. Ja kažem – kupujem. Lesnina ima veliko sniženje, a pojedini artikli sniženi su i do 80 posto. Evo mog izbora…

Wordpress Gallery Plugin Free

MEBLO TRADE

Meblo trade dućan je koji jako često ima razne akcije i popuste – od kuhinja, garnitura, namještaja, madraca… Ono što mi je jako zapelo za oko je La Forma namještaj koji je na ljetnom sniženju.

Wordpress Gallery Plugin Free

VIVRE

Nakon zimskog black fridaya, Vivre kreće i s ljetnom inačicom. Premijerno izdanje ljetne kampanje s popustima do 85 posto kupcima nudi umjetnine i rasvjetna tijela s početnim cijenama od 62,58 kn, tepihe od 78,23 kn, plahte od 156,48 kn, vrtni namještaj od 476,92 kn te sofe već od 780,91 kn.

Wordpress Gallery Plugin Free

ZARA HOME

Divan izbor coffee tableova i etažera. Divan…

Wordpress Gallery Plugin Free