Poster club ima popust 20 posto. Izabrali smo favorite

Poster Club mjesto je gdje možete nabaviti art printeve brojnih trenutno najzanimljivijih skandinavskih umjetnika i umjetnica, ilustratora/ica, fotografa/kinja… Napravili smo naš izbor 20 plakata s kojima nećete pogriješiti i koji će postati zvijezde zida

Ako ste fan grafika i postera s Poster Cluba onda ću vam samo reći – požurite, kod za popust od 20 posto je SUMMER2024, evo linka na webshop. No, ako još uvijek niste otkrili Poster Club, onda ću vam reći da je to mjesto gdje možete nabaviti divne i vrlo kvalitetne postere.

Riječ je, naime, o plakatima poznatih skandinavskih umjetnika tiskanim giclée grafičkom tehnikom na art papiru i s visokokvalitetnim tiskom. Dakle, giclée print je zapravo visokokvalitetna reprodukcija grafičkog djela na specijalno odabranom papiru koji maksimalno liči na papir originala, a boje tiska su vrlo kvalitetne, postojane i UV otporne što ih čini vrlo atraktivnim.

Neki umjetnici čak i potpisuju s olovkom svoje giclée printove, što im daje ekskluzivnost, no cijena im je i dalje puno povoljnija od grafika ili slika.

Anne Nowak, Anna Johansson, Christina Kayser O., Emma Lawrenson, Jorgen Hannson, Julia Lysen, Atellier Cph, By Garmi, Nord Projects… samo su dio umjetnika, ilustratora, fotografa, studija i kolektiva čije radove možete nabaviti preko Poster Cluba.

Za većinu postera možete birati veličinu te okvir i možete ga odmah naručiti uramljenog.

Trenutno na Poster clubu imaju ljetno sniženje s popustom od 20 posto na kompletnu kolekciju. Kod za popust je SUMMER2024, a naš savjet je da požurite jer popust obično traje jedan dan.

Kado bi vam malo pomogli u odabiru, pripremili smo naš top 20 postera s kojima sigurno nećete pogriješiti te koji će u prostor unijeti karakter i postati zvijezde zida.