Makeover detalji. S popustom, molim!

Da li kupovati trendovsko ili svevremensko, vječno je pitanje. Ali najljepše je kupovati na popustu. Evo 50+ dobrih dealova za osvježenje dnevnog boravka

Trebate novu fotelju, sofu, stolić, kutnu garnituru, stolić za tv, komodu, stolicu ili samo neki detalj koji bi mogao malo osvježiti vaš prostor? Imam 50 + prijedloga.

Kamo krenuti? Možda prvo u velike dućane poput Harvey Normana, Emmezete i Lesnine. Tamo su popusti na neke stvari i do 70 posto i namještaja i detalja ondje ćete pronaći i mnoštvo bijele tehnike na odličnim popustima.

Za sve one koji traže povoljan i trendovski namještaj na super popustima odlično rješenje je Jysk. Ako već prije niste, možda je vrijeme da date šansu tom dućanu. Izgleda neugledno i podosta neuredno, ali u njemu nabavlju stvari za dom i poznate skandinavske stilistice.

Ikea možda može pričekati jer je dosta sve razgrabljeno. Prije odlaska nije ludo provjeriti količine na njihovom webu i otići bez velikih očekivanja. Ikea uvijek zna iznenaditi.

Moje drage online shopping destinacije za dekoracije su H&M Home, Zara Home, Next Home, Urban Outfitters, odnosno ekstenzije modnih hight street brendova. Dostava im je uglavnom brza i povoljna…

Ufff. Ponekad sam baš grozna šopingholičarka.