Lesnina ima popuste na kupaonice. Evo našeg top 5 odabira

Kupaonice obično ne preuređujemo često, zato je važno biti siguran u odabir. Kako bi vam malo pomogli u odabiru i smjeru uređenja, napravili smo vam naš prijedlog sa stvarima iz Lesnine

Znate li koji kvadrati doma su najskuplji? U većini slučaja odgovor je kupaonica. Kupaonice su obično najskuplji i najkompliciraniji dijelovi doma koje na maloj površini sjedinjuju mnoštvo radova: vodoinstalaterske, keramičarske, knauferske, ličilačke, monterske, električarske… a gdje je još kupaonski namještaj, montiranje umivaonika, slavine, ogledala… i raznih detalja.

Financijski i vremenski vrlo zahtjevno. Nije uopće čudno da se u preuređenje kupaonice ne odlučujemo često i lako…

No, imamo dobru vijest – u Lesnini je u tijeku akcija na kupaonski asortiman: 20% na sastavljiv program kupaonica, 20% na kupaonske slavine i 15% na sastavljive ormare
„Multiraumkonzept“. Uz to, odnedavno Lesnina kupcima nudi i mogućnost kreditiranja. Uz Lesnina XXXL super kredit kupci mogu ugovoriti kupnju na čak 120 rata.

Kako bi vam barem malo olakšali odabir ili barem dali smjernice za safe play odabir, napravili smo vam moodboard za uređenje i 5 ključnih komada iz Lesnine sa linkovima na webshop.

1. SLAVINA ZA UMIVAONIK

(LINK)