Božić kao kod Djeda Mraza. Želim!

Svatko od nas ima svoju viziju Božića. Ova je ona kao iz priče o Djedu Mrazu. Crvene šalice, zdjelice, karirani stolnjaci, detalji od špage, drva i jute, veseli natpisi, srca, zvjezdice, kućice, lampioni….

Jako volim Božić i sve što ide s njim. No, moram priznati, ove godine prilično kasnim s dekoriranjem svog doma. Sto stvari oko D BLOGA prilično me usporilo, ali nema predaje. Krećem s prvim specijalom shopping dekoracija za dom.

H&M HOME

Prvi stil – tradicionalni Božić. Stil koji podsjeća na Božić iz slikovnice o Djedu mrazu. Crvene šalice, zdjelice, karirani stolnjaci, detalji od špage, drva i jute, veseli natpisi, srca, zvjezdice, kućice,  lampioni…. sve to možemo zamisliti u nekoj idealnoj kućici iz snova u kojoj bi kao u bajci, zameteni snijegom, sretni i veseli dočekali Božić. E upravo takav ugođaj jako je u trendu. Ugođaj koji izgleda domaćinski, udobno, nepretenciozno, zabavno. Zato ne treba puno objašnjavati zašto su ovog Božića jako in prirodni materijali, lampice, svijeće, drvene dekoracije koje podsjećaju na hand made.

H&M HOME

Crveno-bijela kombinacija vječni je bestseller s kojim nikada nećete pogriješiti, tako da je moja preporuka da ako slučajno ugrabite neki dobar crveni komad na sniženju, da ga svakako kupite jer ćete ga, ako ne ove, zasigurno iskoristiti u jednoj od idućih godina.

H&M HOME

Između ostalih, Ikea zna već netom nakon Božića krenuti sa sniženjem svog božićnog asortimana i svake godine kažem sama sebi da bi bilo užasno mudro na sniženju kupiti božićne poklone svima koje ću vidjeti tek nakon Božića.

No, za tako nešto bi trebala biti mudrija i malo preračunata. Ali ništa od toga…

Btw ja se bacam u shopping, vjerojatno i bankrot… Prvo malo inspiracija, a onda konkretna wish lista.

—————
Btw cijene su informativnog karaktera. Uvijek nešto može poskupiti, rjeđe pojeftiniti, a i prodati se. Ako primijetite neku greškicu slobodno javite na mail info@dblog.hr i u najkraćem roku ćemo izmijeniti. Hvala na razumijevanju!

kiss

B.