Black Friday – svi važni popusti i linkovi na jednom mjestu

Svi, ali baš svi imaju Black Friday, iako naravno nije svugdje jednako zanimljiv. Probrala sam ponudu i pronašla 23 zanimljivih dućana s popustima. Evo popisa sa svim važnim linkovima

Nisam se šalila kada sam rekla da ću pročešljati sve Black Friday popuste i pronaći vam najbolje pogodnosti za opremanje doma. Vrlo detaljno proučila sam sve popuste na koje sam naišla i moj zaključak je – nigdje nema “američkih” Black Friday popusta, no vrlo je vjerojatno da ćete božićne darove kupiti povoljnije. Zapravo mi se čini da je ovo dobra prilika da se poneki dizajnerski komad kupi po boljoj cijeni…

Po svemu što sam vidjela – većina dućana odlučila se na jedan od dva scenarija – ili manji popust na sve iz dućana ili veliki popusti ali samo na pojedine artikle. Vrlo malo dućana odlučilo se za obje opcije.

Neće puno duljiti s tekstom, evo liste meni zanimljivih online i offline dućana i linkova na pogodnosti:

ABC INTERIJERI

Abc Interijeri imaju zgodnu akciju – plaćate po cijenama umanjenim za PDV. Popust se odnosi na kompletan asortiman, ali se ne zbraja s popustima na već snižene artikle. Odličan način kako uštedjeti na keramici, sanitarijama, radijatorima, ogledalima, kupaonskim ormarićima i ostaloj kupaonskoj galanteriji. Evo linka.

ALLESI

Alessi je safe play za divan božićni poklon. Popust u Alessiju traje do 29. studenog i u pravilu iznosi 25 posto na većinu artikala. Evo linka.

BELLA FORMA

Bella Forma ima popust na božićnu kolekciju 20 posto, a 15 posto na kompletan Villeroy and Boch asortiman. Evo linka.

BONAMI

Bonami.hr je novi veliki online shop koji je nedavno stigao u Hrvatsku. Bloomingville, PT Living, Universal, Emko, Gazzda, samo su mali djelić ponude koja za sada broji 45.000 proizvoda. Osim Black Friday pogodnosti s kodom EXTRA15 Bonami ima popust od 15 posto na sve artikle sa stranice. Dobra vijest je da se popusti zbrajaju. Evo linka.

CALLIGARIS

Calligaris u svojem novom showroomu u Frankopanskoj ulici u Zagrebu i u Meblo Trade salonima po cijeloj Hrvatskoj ima akciju na kompletan asportiman – 30 posto na sve. Akcija traje do 28. studenog u ponoć. Evo linka na webshop i na tekst u kojem je sve još detaljnije objašnjeno.

EMMEZETA

Black Friday akcija u Emmezeti traje do 28.11. ili do isteka zaliha. Do 60 posto na namještaj i madrace, do 30 posto na bijelu tehniku, do 60 posto na male kućanske aparate, 40 posto na multimediju i tehniku, do 37 posto na Nespresso, 25 posto na Philips televizore… Akcije i popusti se ne zbrajaju. Link je ovdje.

ELIPSO

Elipso do nedjelje ima crazy vikend s velikim popustima na bijelu i smeđu tehniku te male kućanske aparate. Hisense televizori sniženi su čak 50 posto, velik popust je i na Tefalove pegle, Philipsove male kućanske pomagače… a s Diners Club karticom popusti su dodatnih 10 posto. Evo linka.

FINNISH DESIGN SHOP

Moj omiljeni dućan. 10 posto popusta na sve artikle s webshopa, a po 20 posto na Menu, Hay, Normann Copenhagen, Serax, &tradition, Paper Collective postere… Popusti traju do 29.studenog. Evo linka.

H&M HOME

Popust na sve artikle je 20 posto plus besplatna dostava bez obzira na iznos kupnje. Akcija traje samo danas. Evo linka.

HOME SWEET HOME

HSH ima popust od 30 posto na sve artikle iz dućana. Web im je u izradi i na njemu nema posebno označenih popusta, ali evo linka, čisto da proučite ponudu dućana i sve brendove.

IKEA

Ikea nema Black Friday, nego Green Friday kojim potiče recikliranje i ponovnu upotrebu rabljenog namještaja. Dakle, svoj stari Ikea namještaj možete prodati, a IKEA Family članovi do 28. studenog, dobivaju 50 % više od procijenjenog iznosa na vrijednosnoj kartici za kupovinu. Evo linka na tu ponudu.

INTERA

Intera do 27. studenog ima 20 posto na Bolia asortiman. Evo teksta o tome.

IVERPAN

Iverpan ima popuste na Schock sudopere, slavine i dodatke. Evo link na njihovu Black ponudu koja traje do 30. studenog.

JYSK

Pojedini artikli sniženi su i do 70 posto. Evo linka na detaljniju ponudu.

KARE

Kare ima 15% popusta na kompletan KARE asortiman te do 45% na odabrane artikle. Pogodnost vrijedi od do 30.11. u svim KARE i Meblo Trade salonima diljem Hrvatske te na webshopu. Evo linka.

LESNINA

Lesnina ima 55 posto popusta na kuhinje po mjeri, 10 posto na kompletan namještaj i 15 posto na opremu za dom. Pojedini proizvodi još su dodatno sniženi. Evo linka.

MEBLO TRADE

Meblo trade ima velike popuste do 70 posto na pojedine artikle, a neki brendovi poput Calligarisa, Miotta i Nardija imaju popust na kompletan asortiman. Evo linka na tekst s objašnjenjem i link na webshop.

PERFECTA DREAMS

Perfecta ima super popuste. Čak 50 posto na sve nadmadrace, 40 na madrac, a 30 na krevete. Evo linka.

PRIMA

U Primi Black Friday traje do 8. prosinca, a popusti na neke artikle su i do 70 posto. Evo linka na ponudu.

PLAYSTATION STORE

PlayStation je pripremio popuste na niz proizvoda, a detaljni popis možete vidjeti na ovom linku.

VELUX

Velux ima 20 posto popusta na sva ručno upravljana sjenila, tende i komarnike. Evo linka.

VIVRE

S kodom BF40HR imate poseban Black Friday popust na sve artikle. Dobra vijest je da se popusti zbrajaju. Akcija traje do 29. studenog. Evo linka.

ZARA HOME

Zara Home ima popust od 20 posto na samo dio artikla i to samo danas. Evo linka.

A evo i mog popisa u slikama…