Kako je home office postao office home?

Što se krije u Redboxxu, poznatom showroomu Karea na 2500 kvadrata? Prošetajmo…

Kada želiš nešto neobično, drugačije, otkačeno, onda ideš u Kare, kaže moja prijateljica. I zapravo je u pravu. U Kareu uvijek možete pronaći upečatljive i drugačije detalje, ali i konkretne komade namještaja u raznim stilovima.

A kako to izgleda u Redboxxu, centralnom Kareovom showroomu u Munchenu? Iskoristili smo priliku da vam pokažemo djelić atmosfere s nedavnih Redboxx daysa. Riječ je o događanju kada Kare predstavlja svoje novitete i novi postav. Uz novi postav showrooma predstavljaju i nove trendove i tendencije u svijetu interijera.

Prije nego što vam pokažemo fotografije – reći ćemo vam malo o jednom novom trendu kojeg su zapazili Kareovi stručnjaci.

– Nakon što smo svi jedno vrijeme radili od kuće, većina se ipak vratila u svoje urede. No, shvatili smo da želimo zadržati osjećaj doma te opušteniju i udobniju atmosferu u uredu. Stoga želimo svoje urede pretvoriti u svoje druge domove. Home office postaje office home – kažu stručnjaci iz Karea koji su upravo zbog toga predstavili niz noviteta koji će transformirati urede u puno ugodnija mjesta za rad.

Stolovi, stolice, regali, police, rasvjeta… sve to može biti neformalnije, zar ne?

Uživajte u djeliću atmosfere iz Kareovog Redboxxa.