Kako do savršenog travnjaka na kojem ćete s guštom piti prvu jutarnju kavu?

Husqvarna Automower® kosilica osim što kosi sama, kada „osjeti“ da je baterija pri kraju, sama odlazi na baznu stanicu napuniti se. Od krađe je štite alarm i PIN

Savršeno pokošen travnjak odlično izgleda na fotografijama, a i poseban gušt je bosom nogom zakoračiti na meko travnato tlo. No, za lijepe stvari treba se i pomučiti, uvijek iznova.

Husqvarna

Nema veće frustracije nego probuditi se ujutro i pogledati travnjak. Zar nismo još jučer kosili? Premda su mnogi od nas vrijeme zatvoreno kod kuće uz uputu #ostanidoma iskoristili da se pobrinemo za (zapuštenu) okućnicu, frustracija je ipak ostala. Dva, tri dana mira i onda opet – trava je narasla.

Husqvarna

Potpuno glatki travnjak bez tragova, koji će svaki dan mirisati po svježe pokošenoj travi ipak je moguće postići i bez puno napornog rada, što se ne može reći za većinu stvari u životu. Rješenje je robotska kosilica Husqvarna Automower®.

Husqvarna

To je robotski koncept koji radi za svog ponosnog vlasnika – bez nadzora, stalno, a uz savršeno pokošeni travnjak nagradit će vas i viškom slobodnog vremena.

Tiha i učinkovita, kosilica automatski kosi travu u svim vremenskim uvjetima, bez obzira na
oblik travnjaka i pritom lijepo izgleda, i tako već više od četvrt stoljeća koliko je prošlo otkako je Husqvarna razvila prvu robotsku kosilicu.

Husqvarna

U njezinu učinkovitost u proteklih su se 25 godina uvjerili brojni vlasnici travnjaka diljem
svijeta, a uz akciju koja vrijedi do kraja svibnja, i vi možete uživati u prvoj jutarnjoj kavi na svježe pokošenom travnjaku, svaki dan.

Husqvarna robotska kosilica do kraja svibnja dostupna je uz uštedu od 600 kuna, a akcija vrijedi za 3 modela robotskih kosilica (Automower 105 , Automower 305 i Automower 310), što je izvrsna prilika da uđete u svijet ponosnih vlasnika robotskih kosilica.

Husqvarna

Kako funkcionira robotska kosilica?

Automower® je stroj koji podsjeća na oklopljenu bubu, a osmišljen je da travnjak gricka kao ovca. Nakon što je postavljena, kosilica kosi sama. Travnjak je prije korištenja kosilice potrebno omeđiti žicom koja određuje granice košnje Automowera®. Nakon toga postavite baznu stanicu koja je povezana na električnu mrežu i robotska kosilica spremna je za korištenje.

Husqvarna Automower® travnjakom prolazi nasumičnim uzorkom, koseći posvuda pomalo,
zaobilazeći prepreke. Može svladati nagib do 35 stupnjeva. Kad „osjeti“ da je baterija pri kraju, sama odlazi na baznu stanicu napuniti se. Od krađe je štite alarm i PIN.

Husqvarna

Kroz aplikaciju Automower Connect, koja je dostupna za odabrane modele, imat ćete i potpunu kontrolu radnog vremena, tako da možete kositi vaš travnjak kad god i gdje god poželite i bezbrižno otići na godišnji odmor, čim to opet bude moguće, bez brige oko travnjaka.

Husqvarna

Uz Husqvarna Automower otvorit će vam se višak slobodnog vremena, a električni bicikli
idealno su rješenje da se to vrijeme kvalitetno ispuni. Zato sve nove ponosne vlasnike robotske kosilice očekuje i popust od 20 posto za bilo koji Husqvarna eBicikl.

Više detalja o akciji potražite na stranici Husqvarninoj web stranici. (PROMO)