Aplikacija za ljubitelje interijera i one koji će to tek postati

Kare je napravio besplatnu aplikaciju s kojom možete vrlo lako i jednostavno raditi 3D vizualizacije i isprobati kako bi u vašem domu izgledao njihov namještaj

Upozorenje. Ova aplikacija jede vrijeme i jako je adiktivna. Pogotovo za ljubitelje interijera koje zanima kako bi bilo da se zid oboji u crnu boju, kako u plavu, kako u sivu… a kako bi bilo da stavimo žutu sofu, okrugli stol, ogromnu lampu…

O čemu se točno radi?

Već danima se potajno zabavljam i visim na mobitelu kreirajući idealne dnevne boravke na aplikaciji Kare – Joy of living.

Naime, Kare je napravio besplatnu aplikaciju s dvije osnovne zabavne funkcije – jedna je “room planer” u kojoj možete izrađivati vlastite 3D vizualizacije idealnog doma, a druga opcija je “product live view” u kojoj možete isprobavati kako bi se uklopio pojedini komad namještaja u vašem domu u realnom vremenu.

“Product live view” funkcionira na identičan način kao i Google 3D Animals, no umjesto tigra, lava i pande u sobu vam ulaze odabrane lampe, komode, lusteri, fotelje, sofe… Što god odaberete u “product overviewu” razvrstanom u kategorije – namještaj, asesoari, rasvjeta.

Zabavno, smiješno, korisno… No, meni je ipak zabavnija i jednostavnija za korištenje opcija “room planner” s kojom možete na vrlo jednostavan način kreirati 3D-ove i odmah vidjeti kako bi se pojedini komadi namještaja ponašali u vašem prostoru.

Prvi važan korak je unijeti gabarite i dimenzije koje odgovaraju stvarnom stanju vašeg prostora s točno ucrtanim prozorima i vratima. Odaberite parket koji je po tonu i izgledu najsličniji vašem, a onda kreće zabava… Isprobavanje različitih sofa, fotelja, modela, boja, razmještaja, boja zidova… Evo i videa u kojem je sve jasno objašnjeno:

Ono što je meni najzabavnije je gledati kako već male razlike donose velike promjene i kako samo promjena tepiha, stolića, slike na zidu donosi veliku razliku…

Evo nekih od mojih screenshotova, link za download aplikacije je ovdje.

A sada zabavni dio. Kada skinete aplikaciju i napravite svoj dnevni boravak iz snova, svoje 3D uratke stavite na Instagram Story i tagirajte @kare_hrvatska i @dblog.hr. Cure iz Karea i ja izabrat ćemo najkreativniji dnevni boravak kojeg nagrađujemo s dva vrlo popularna Kareova proizvoda – tabureom Cherry u pink boji i slikom You make me Coco.

Veselimo se vašim 3D-ovima, a rok za prijave je do 31. svibnja.

Wordpress Gallery Plugin Free