Stolice i stolovi po kojima možete i plesati

Union Drvo, brend koji je specijaliziran za opremanje kafića, restorana, klubova, otvorio je svoj prvi maloprodajni centar u Zagrebu. Sneak peek

One možda izgledaju kao obične stolice, no nisu. Po njima se često prolijeva, o njih oslanjaju mokri kišobrani i torbe, na njih padaju ostaci croissanta i ostalih pekarskih proizvoda, pepeo, a često i žar. Na njih će u jednom danu sjesti 50-ak različitih ljudi – punašnih, neopreznih, onih koji se vole ljuljati, ljutiti, slaviti… i to svakog dana. Uf što sve moraju pretrpiti “profesionalne” stolice za kafiće i restorane.

Naime, svatko tko je ikada opremao kafić, restoran, klub, hotel… zna da za tu vrstu opremanja moraju ići kvalitetne stolice koje će izdržati sve moguće izazove. Te stolice mogu izgledati baš poput svih drugih iz salona namještaja, ali moraju biti robusnije, izdržljivije, kompaktnije, čvršće… Zaista stolice koje su spremne na izazove.

Upravo takav namještaj obično se radi po mjeri i naručuje kod specijaliziranih tvrtki za opremanje HoReCa objekata.

Jedan od regionalnih lidera u tom segmentu je tvornica Union Drvo koja je nakon 30 godina po prvi put otvorila svoj maloprodajni salon i to u Zagrebu, u Family mallu.

– Tvrtka Union Drvo regionalni je lider u izradi i opremanju HoReCa objekata, a veseli nas što smo u Zagrebu otvorili prvi maloprodajni dućan Union Drvo Adria u kojem kupci mogu i za svoje privatne projekte kupiti naš asortiman i to bez obzira na količinu. U ponudi imamo ogroman izbor blagovaonskih i barskih stolica, a svaku možemo i dodatno personalizirati prema vašim željama. Moguće je birati vrste i boje tkanina, boju drva, šavova, razne detalje…  – objasnio je Matija Marcel Vučetić, direktor Union Drva Adria.

U Union Drvu osim stolica izrađuju stolove, šankove, police, vitrine, separee… dakle sve što je potrebno za uređenje kafića, restorana, klubova, hotela.

– Vrhunska kvaliteta i tradicija duga tri desetljeća, svrstava nas među vodeće brendove za opremu interijera i eksterijera. Naš namještaj možete naći na adresama nekih od najpoznatijih hotela, restorana i barova po cijelom svijetu. A naša jedinstvena prednost je ta što svaku vašu želju možemo realizirati do finalnog proizvoda. Time, uz kvalitetu, dobivate jedinstveni proizvod koji beskompromisno odgovara prostoru koji uređujete – istaknuo je vlasnik Union Drva, Aleksandar Helc prilikom svečanog otvorenja.

Osim indoor namještaja u salonu nude i veliki izbor vrtnih garnitura te stolica, stolova, suncobrana za terase, a s obzirom da imaju vlastitu proizvodnju mogućnosti personalizacije su neograničene.

Evo par slika s otvaranja showrooma…