Sajmovi ipak nisu utihnuli. Idemo na njemački sajam M.O.W

Upravo sada digitalno možete pratiti Maison et Objet u Parizu, a u tijeku je i M.O.W., međunarodni sajam na kojem je svoju novu kolekciju izložio i hrvatski proizvođač Prima

Sajmovi su najbolji mogući način za predstavljanje novih kolekcija, trendova, tendencija… Oni su izvrstan način za sklapanje poslova i ostvarivanje kontakata, suradnji, projekata… I zato smo svi malo u šoku što ove godine nije bilo velikih sajmova interijera, a slične vijesti stižu i za iduću godinu…

No, kada se zatvore vrata, uvijek se otvori neki prozor. Zar ne?

M.O.W.
M.O.W.

Jučer je stigla obavijest da će ISH, najveći bijenalni sajam kupaonica, održati od 22. do 26. ožujka u digitalnom obliku. Naime, zbog pandemije većina velikih sajmova za sada se održava online, a kako to izgleda možete upravo sada pratiti na ovom linku te virtualno posjetiti Maison et Objet u Parizu.

Obećajem da ću uskoro objaviti svoje favorite s Maison et Objeta, no do tada ću vam pokazati nešto drugo – “mali” sajam M.O.W. u njemačkom gradu Bad Salzuflenu koji se također održava upravo ovih dana.

M.O.W.

Naime, manji sajmovi na kojima je lakše provoditi higijenske mjere i distanciranje ovogodišnji su hit. Na jednom od njih izlaže i hrvatski proizvođač Prima, i to upravo s novom kolekcijom namještaja koja je dizajnirana s naglaskom na udobnost boravka u domu.

M.O.W. / PRIMA

–  Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. osmišljena je i dizajnirana s naglaskom na udobnost boravka u domu. Zaobljeno oblikovanje dodatno je naglašeno upotrebom kvalitetnih ispuna ojastučenja i odabirom izuzetno ugodnih tkanina, mekih na dodir. Izložili smo najnovije kolekcije boxspring kreveta i blagovaonskih setova te udobnih garnitura za dnevne sobe, rekao je dizajner Luka Dundović opisujući novu kolekciju.

M.O.W. / PRIMA

– Novitet u blagovaonskom namještaju je upotreba džepićaste jezgre u sjedištima klupa i stolica, što je do nedavno bilo rezervirano samo za krevete i udobne garniture dnevnih soba. Preslikali smo ideju ugodnog boravka u blagovaonske setove, zbog čega je vidljiv pomak i u oblikovanju stolica – šira sjedišta, džepićasta jezgra u sjedištu i odabir materijala, pojasnio je Dundović.

M.O.W. / PRIMA

Na sajmu M.O.W. trenutno izlaže 330 izlagača, a kako to izgleda možete pogledati u našoj fotogaleriji (kliknite na sliku za otvaranje galerije).

Wordpress Gallery Plugin Free