Pronašli smo najslađe dekoracije za Uskrs

Pulska Hižica ima po našem mišljenju najljepše i najposebnije dekoracije za Uskrs. Mi smo se oduševili. Upoznajte ih…

Ljubitelji clean estetike će se oduševiti – napokon malo drugačije dekoracije za Uskrs. Naime, Hižica, mali slatki design shop u centru Pule, ima divne dekoracije za Uskrs. Neutralnih su boja, prirodnih materijala, zanimljivih tekstura koje nas podsjećaju na jednostavnost, prirodnost, ljepotu uživanja u malim stvarima…

Moj favorit su keramička jaja s metalnim nogama i ušima koji izgledaju kao skulpture zečića. Zahvaljujući jednostavnom i profinjenom dizajnu zasigurno će se lijepo uklopiti u vaš dom i nakon Uskrsa.

Osim preslatkih zečića i jaja, oduševilo nas je i veliko crno “nojevo” jaje. Kuc-kuc ima li koga? U jaje možete staviti čokoladice, bombone, lješnjake, bademe… što god želite, a super je što ga možete koristiti za pohranu i nakon Uskrsa. Jaje je napravljeno od recikliranog papira te nas podsjeća na važnost brige o prirodi i održivosti.

I ostala ponuda je bezvremenska i može se koristiti i nakon Uskrsa. Btw i za kraj najbolja vijest – svi ovi predmeti imaju vrlo prijateljske cijene i možete ih naručiti i preko webshopa.