Prima ima divan novi katalog s top ormarima i kuhinjama

Stigao je katalog s najnovijom kolekcijom PRIMA namještaja

Hush hush. Možda vam ovo ne bi trebala otkrivati, ali sada polako postaje službeno – PRIMA priprema velika iznenađenja, a meni su apsolutno najljepši njihovi novi ormari koje možete vidjeti u katalogu PRIMA Interijeri proljeće 2021.

PRIMA

Ok, više nije tajna. Stvarno su predivni. No, prije nego što vam pokažem te njihove divne ormare, hajdemo se vratiti na početak – na novi katalog.

Ovih dana PRIMA je izdala katalog PRIMA Interijeri proljeće 2021 te mi je poslala paketić s hard copy katalogom i divnim mirisnim sitnicama za dom.

Listam i uživam. 140+ stranica s novitetima iz novih kolekcija i to za kompletan dom. Od kuhinja, blagovaonica, spavaćih i dječjih soba do namještaja za hodnik i brojnih trendi dodataka za dom, ured, apartmane…

PRIMA

Zaista inspirativni komadi s jako dobrim omjerom cijene, materijala i kvalitete.

Evo nekoliko mojih favorita…

Kolekcija Amelia… idealna za kuću u Istri koja bi se sigurno dobro rentala. (za otvaranje galerije kliknite na sliku)

Wordpress Gallery Plugin Free

Divne su im i nove kuhinje…

Wordpress Gallery Plugin Free

Ali ipak moje srce osvajaju njihovi novi ormari. Btw imala sam sreću da ih vidim i uživo – izgledaju svjetski. Izrada je vrlo kvalitetna s pažljivo riješenim detaljima, laganim zatvaranjem i otvaranjem…

PRIMA

Ormari su opremljeni rasvjetom i s mnoštvom praktičnih dodataka za organizaciju, a dostupni su i s atraktivnim staklenim vratima koje cijelu priču dižu na jedan viši nivo.

Još nisu u prodaji, ne zna se još ni njihova cijena, ali budite sigurni da ću vas obavijestiti čim krene prodaja.

PRIMA

No, to je tek početak. I COCO maison, nizozemski brend kojeg PRIMA drži u svojim salonima, je pripremio mnoga iznenađenja i novitete.

Da ne duljim, dajem vam link na katalog i uživajte u listanju, maštanju, čitanju i istraživanju noviteta.

Btw katalog možete pronaći i u PRIMA salonima (link na popis poslovnica).