San se polako ostvaruje. Idemo na Kickstarter i pomognimo Ivoni

U manje od 48 sati skupljeno je oko 29.000 dolara. Idemo još malo pomoći projektu Tree Elements uz rijeku Koranu

Vjerujem da ste proteklih mjeseci čuli o priči mlade poduzetnice Ivone Ercegović koja je pokrenula gradnju malog eko resorta uz Koranu i nazvala ga Tree Elements. Projekt se sastoji od 3 kućice na stablu koje simboliziraju tri elementa u prirodi – Earth, Wind, Water, pomoćne gospodarske građevine (Fire) te glavne kuće koja je mjesto okupljanja za goste (Ether). Prostor je zamišljen kao eko imanje u divnoj prirodi, okruženo šumom, na kojem se ljudi dolaze opustiti, odmoriti, inspirirati…

Ivona ima još hrpu planova što će se sve na imanju raditi.

No, ono što je danas važno je da joj možete pomoći u ostvarenju tog njezinog sna i ostvariti odlične popuste za noćenje u resortu, čim se završi.

Naime, u tijeku je Kickstarter kampanja po kojoj možete Ivoni pomoći da dosegne traženi iznos od 35.000 dolara koliko joj treba za unutarnje uređenje kućica.

U manje od 48 sati projekt je sakupio gotovo 29.000 dolara, što je oko 83 posto željene sume.

254 backera u ovom trenutku podupire u Ivoninu priču, a ako i vi želite podržati ovaj divan poduzetnički projekt i mladu curu s jasnom vizijom i željom da promijeni neke stvari u turizmu, evo linka.

Btw iznosi donacije su vrlo šaroliki, a paketi jako kreativni – možete tako na imanju održati vjenčanje, 3-dnevni yoga retreat, doručkovati u objektu, podržati lokalne umjetnike, ali i posvojiti ptičicu i dobiti svoje ime na kućici za ptice, posvojiti životinjice u hotelu za kukce… Za one klasičare, tu je uvijek smještaj u kućici po promotivnoj cijeni od 100 dolara.

Da ne duljim, evo par slika projekta, link na Kickstarter i sretno.