Počeo je Indizajn. Prva postaja: ormar u koji sam se zaljubila

Dizajnerica Mia Zadro provela me kroz izložbeni prostor Prima grupe i pokazala novitete koji uskoro dolaze u 55 salona diljem Hrvatske

Ovaj vikend je rezerviran za dizajn, interijere, ugodne razgovore. Prije nego što vam ispričam što mi se sve svidjelo na InDizajnu u Areni Zagreb i pokažem slike, vodim vas na prvu postaju – izložbeni prostor Prima grupe.

Naime, Prima je ove godine na InDizajnu predstavila mnoštvo noviteta koji uskoro dolaze u salone. Prostor je uređen kao dva stana, kompletno uređena u dva različita stila – boho i luksuzni minimalizam.

Jedna od novosti je nova linija walk in ormara koji izgleda sjajno. Kao moja garderoba iz snova. Imala sam sreće da pri obilasku naletim na Miu Zadro, industrijsku dizajnericu iz Prima grupe koja je dizajnirala nove linije walk in-a te me je provela po izložbenom prostoru i ispričala sve o novitetima iz kolekcije.

– Izložbeni prostor Prima grupe uređen je u dva moderna i popularna stila – luksuzni minimalizam i boho. Luksuzni minimalizam je sofisticiran i nadasve elegantan. U sklopu ovog interijera po prvi put predstavljamo Prima walk-in ormar kao novitet u našoj ponudi. Dostupne su tri izvedbe, a na InDizajnu smo ih sve odlučili pokazati u jednom sastavu, s otvorenim elementima od iverala i bogatom opremom, zatvorenim dijelom s frontama te ostakljenim elementima koji uključuju i toaletni stol, kao i moderne modularne metalne nosače od kojih se mogu stvarati ne samo garderobni sustavi, već i pregrade u prostoru, moderni regali i predsoblja – istaknula je Mia Zadro, industrijska dizajnerica iz Odjela razvoja proizvoda u Prima grupi.

– Novitet je i premium box spring krevet Polina koji ima i posebno dizajnirane noćne ormariće čije se ladice mogu tapecirati u istu boju tkanine kao i krevet. Polina će se svidjeti ljudima koji traže vrhunsku udobnost, moderan dizajn, toplinu i prizvuk retro stila kroz samt izvedbu – objašnjava Mia.

– Jedan od highlighta našeg luksuzno uređenog interijera je naša nova kuhinja po mjeri Stela, zvijezda aktualnog Mjeseca kuhinja, koja ima čak četiri tipa fronti od medijapana koje se mogu kombinirati u moderne sastave s mnoštvom dodatne opreme i funkcija poput dubokih ladica, tihog zatvaranja, tip-on mehanizama otvaranja, ugrađene LED rasvjete… Ova moderna kuhinja će stilski začiniti svaki dom – kaže Mia, pokazujući nam i dnevne boravke u luksuznom minimalizmu te boho stilu.

– U toplom, nježnom i pomalo romantičnom boho interijeru fokus je na atraktivnom setu Nero s elementima od ratana te punog drva koje je premazano posebnim metalik finišem pa se stolica doima kao da je od metala iako ima lakoću i toplinu drva. Kako je nedavno lijepo sažeo moj kolega dizajner Luka Dundović, zamijetili smo da je u trendu povratak retro uzoraka kao što je pepita te materijala poput ratana, samta i boucléa. Posebno efektna struktura boucléa dobivena je nitima u različitim bojama koje smo integrirali u naše proizvode, a finalni rezultat je posebno moderan namještaj za opremanje spavaće sobe i blagovaonice – rekla je Mia, pokazavši nam još jedan zanimljiv novitet – dječju sobu s krevetićem za najmlađe.

– U sklopu boho interijera na InDizajnu predstavljamo i sobu za bebe koja nosi prikladno nježan naziv – Oblak. Uređena je u boji bijeloj poput oblaka, a toplinu u ovu slatku sobu unose detalji od prirodnog drva te dekoracije napravljene od prirodnih materijala, poput zidnih polica od pletenog pruća i raznih dekoracija koje su također dio naše ponude – objasnila je Mia.

– Ajde Boba, slikaj se… Možda osvojiš 1000 eura…

Naime, dio boho interijera je i poseban 100% tvoj fotokutak u kojem možete osvojiti nagrade. Nagradni natječaj traje od 6.10. u 10 sati do 10.10. u 12 sati, a tri najmaštovitije fotografije Prima nagrađuje poklon bonom koji možete iskoristiti u najbližem Prima salonu. Najkreativnija fotografija osvaja poklon bon za kupovinu namještaja ili dekoracija u vrijednosti od čak 1000 €, a među utješnim nagradama su još i poklon bonovi u iznosu od 500 € i 100 €.

Dobitnike proglašavaju 11.10.2023., a osim fotkanja, Prima je pripremila i kratki nagradni kviz na kojem možete osvojiti popuste na kupnju i razne poklone.

I za kraj, cure, ne vjerujem da će neka od nas osvojiti nagrade, ali evo par fotki sa sajma, uz preporuku da vaše slike i stajlinzi budu kreativniji od naših…

 

Foto: Prima