Indizajn u 105 slika

Završio je šesti InDizajn u zagrebačkoj Areni. Upoznajte novitete iz Lesnine, Prime, Calligarisa, Karea, Hespa… te mladih hrvatskih dizajnera i kreativaca

Više od 80 izlagača predstavilo je svoje proizvode na sajmu InDizajn u Areni Zagreb tijekom proteklog vikenda. Lesnina, Prima, Meblo Trade, Calligaris, Kare, Perfecta Dreams, Hespo, Eduro, Studijo… samo su neki od izlagača koji su predstavili svoje novitete i pokazali trendove u interijerima, bojama, materijalima, tapetama.

No, osim namještajaca na sajmu su se predstavile i brojne tvrtke za opremanje i onih ponekad zanemarenih dijelova doma poput vrata, prozora, kvaka, utičnica, klima-uređaja, podnih i zidnih obloga koji su pokazali kako i ti dijelovi doma mogu biti vrlo elegantni i u trendu.

InDizajn je prilika i da se upoznaju mnogi kreativci i umjetnici te da se na Bazzaru kupi unikatni rad, detalj za dom, terarij…

Bez puno priče pokazujem vam što nam se sve svidjelo na InDizajnu. Hvala Sanjinu Kaštelanu i ekipi iz InDizajna na divnim fotografijama.