Novo mjesto za vjenčanja i evente. Idemo u Jadran film

Od nedavno u Jadran filmu možete i vi “snimiti” svoj najvažniji “film”. Evo kako izgledaju trendovi u svijetu vjenčanja

Jadran film u razdoblju od 60-ih do 90-ih bio je jedan od najvećih i najpoznatijih filmskih studija u srednjoj Europi. U tom razdoblju ondje je snimljeno oko 145 međunarodnih koprodukcija i 124 domaća filma. U njemu su snimani čak i filmovi koji su nagrađeni Oscarom, poput američkog filma Sofijin izbor, redatelja Alana Pakule za koji je glumica Meryl Streep dobila Oscara, kao i njemački film Limeni bubanj Volkera Schlöndorffa koji je 1979. osvojio Oscara za najbolji strani film. U Zagrebu je 1962. snimljena i ekranizacija Kafkina Procesa koju je režirao poznati američki redatelj Orson Welles, a kulise Jadran filma uspješno su “glumile” stare rimske gradove, vikinško selo, Egipat.

Od nedavno u Jadran filmu možete i vi “snimiti” svoj najvažniji “film”. Odnosno organizirati vlastito vjenčanje.

Martina Skrobot

Naime, od nedavno se u Jadran filmu mogu održati i vjenčanja i eventi, a kako to može izgledati pokazali su nam iskusni dobavljači: SHOWROOM, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo koji su ovaj vikend održali dane otvorenih vratai pokazali budućim mladencima novo mjesto za bajkovita i malo drugačija vjenčanja.

Martina Skrobot

Lokacija Jadran filma kroz STUDIO WEDDINGS AND EVENTS, redizajnom interijera i postavljanjem potpuno drugačijeg koncepta kada su vjenčanja i eventi u pitanju, dobila je novo ruho i novu svrhu. Vizualno je prostor osmišljen kao multifunkcionalni koncept, s unutarnjim i vanjskim prostorom, koji se djelomično nadograđuje i mijenja u skladu s potrebama klijenta i tipu eventa. Transformacija novog prostora poštuje povijest i duh Jadran filma, ali i daje jednu potpuno novu vizualizaciju i pristup poštujući koncept održivosti i svjetskih trendova u kulturi vjenčanja.

Martina Skrobot

Izgled, koncept i dizajn prostora potpisuje showROOM.design&events, a prednosti ovog prostora svakako su i nebrojene mogućnosti izmjene tlocrtne postave i koncepta prostora.

Martina Skrobot

Broj uzvanika može se kretati do 90 osoba u sjedećoj varijanti, što STUDIO WEDDINGS AND EVENTS čini idealnim prostorom za manje evente i intimna vjenčanja.

Martina Skrobot

Da ne duljimo, evo kako to izgleda kada se udruže SHOWROOM, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo. Fotografije: Martina Skrobot, Video: Amas film, rasvjeta : SMASH Light, haljina: Nebo.

Martina Skrobot

Za otvaranje fotogalerije kliknite na sliku.

Wordpress Gallery Plugin Free