Marni ima divnu kolekciju posuđa. Dobra vijest – stigla je u Zagreb

Talijanska modna kuća Marni lansirala je kolekciju posuđa Midnight Flowers, a odnedavno kolekcija se može nabaviti u zagrebačkom Modusu

Fini tanki porculan, čista je elegancija. A kada se u njega utka razigranost, kreativnost, dječje veselje… onda dobijete novu Marnijevu kolekciju porculanskog posuđa Midnight Flowers. Kolekcija se sastoji od tanjura za jelo, šalica za čaj i kavu, tanjurića te zdjelica različitih dubina. Razigrana, vesela, lepršava, nesavršena, dječje slobodna… potpuno je neodoljiva.

MARNI / SERAX

Kolekcija je nastala pod kreativnim vodstvom Marnijevog kreativnog direktora Francesca Rissoa koji je i u svom privatnom životu veliki ljubitelj i kolekcionar porculana.

No, umjesto da sklopi partnerstvo s nekim od tradicionalnih velikih proizvođača porculana, kreativni direktor Francesco Risso udružio je snage sa Seraxom, dizajnerskim brendom sa sjedištem u Belgiji koji je poznat po suradnjama s arhitektima, chefovima i dizajnerima.

MARNI / SERAX

Rezultat suradnje je kolekcija od 123 porculanska komada koji bi bez problema mogli prošetati modnom pistom te koji su zamišljeni da poprave raspoloženje za svakim stolom.

MARNI / SERAX

Klasične forme i razigrani crteži inspirirani Marnijevom arhivom ilustracija te dječjom razigranošću, pravi su pogodak kako za stol unijeti radost.

Šalica kave, croissant na cvjetnom tanjuru, desert serviran na lijepom tanjuru… ponekad su dovoljni da poprave dan.