Ilustracije koje grade samopouzdanje

Zvijezde, Zekani, Patke i guske, Rudari, Ljudovi, Strip… Nisam se pozdravila sa pravopisom, nego su to nazivi novih tapeta Josipe Maras i njezinog Studija. Upoznajte novu kolekciju dječjih tapeta

Interijeri utječu na naše raspoloženje, polet, kreativnost… Zato je vrlo važno kako izgleda prostor u kojem borave djeca. S tom idejom o stvaranju inspirativnog okruženja za rast, igru i učenje, dizajnerica Josipa Maras krenula je u dizajniranje nove kolekcije tapeta za dječje sobe. Nova kolekcija tapeta odiše svježinom, kreativnošću, maštom…

– Kolekcija je plod pažljivog osluškivanja dječjih želja. Odlučila sam se za razigrane šumske životinje jer mi se učinilo pomalo nepošteno crtati dinosaure pored svih tih bajkovitih stvorenja. Ovog puta kolekciji smo dodali edukacijski karakter kroz poruke koje osnažuju vlastitu osobnost kod djece potičući ih da svijetom šire dobrotu i rastu duhom – izdvojila je Josipa Maras, osnivačica tvrtke Studijo Wallart.

Zvijezda ove kolekcije je svakako tapeta Strip koja predstavlja galeriju ilustracija koje se međusobno nadopunjuju i stvaraju priču. Svaka od ilustracija nosi poruku koja podiže raspoloženje i gradi samopouzdanje kod djece, podsjećajući ih na važnost pozitivnih misli i osjećaja. Uz umjetnički izričaj, njen edukativni karakter dodatno stvara poticajno okruženje za rast i razvoj djece.

– Kolekcija slavi bogatstvo različitosti. S naglaskom na stvaranje jedinstvenog i personaliziranog prostora, svaki dizajn u kolekciji jednostavno se prilagođava prema preferencijama roditelja i djece. Naš cilj je da ovom kolekcijom probudimo maštu i inspiraciju za stvaranje novih uspomena. Svako dijete nosi u sebi vlastiti identitet i posebnost stoga želimo da i svijet oko njih odražava njihovu individualnost i jedinstvenu osobnost – zaključila je Josipa.

Cjelokupna kolekcija dostupna je na stranici www.studijo.co.