Kare ima novi magazin za ljubitelje namještaja. Sneak peek

Uživajte u idejama i novim pogledima na stilove u interijerima

Znate onaj trenutak kada ste na plaži, prejako je sunce da bi surfali po mobitelu, a uz sebe imate jedne novine. Spas. Pročitam ih od korica do korica. Čak i impressum i sve vijesti.

E upravo slična stvar mi se dogodila ovaj tjedan. Zaglavili smo doma zbog izolacije i napokon sam pogledala sve kataloge koje imam kod kuće – od korice do korice.

Btw nedavno je izašao novi Kare magazin i ovaj broj posvećen je upravo dugim boravcima kod kuće. Naime, naše navike u posljednjih godinu dana podosta su se promijenile – kuhinjski stol često postaje radni stol, dnevni boravak sala za sastanke i video callove, a kuhinja zamjenjuje odlaske u restorane, a kuhinjski otok odlazak u kafić.

E upravo zato treba nam osvježenje. Kako brzo i lako transformirati dom i unijeti u njega neke nove egzotične stilove uređenja, upravo je tema Kare magazina.

Uz dopuštenje KARE Hrvatska stavljam vam prvih 60 stranica magazina.

Ako želite svoj hard copy primjerak Kare Magazina besplatno ga možete preuzeti u salonima Kare Hrvatska (link na poslovnice Zagreb, Split i Dubrovnik) i Meblo Trade (link na poslovnice diljem Hrvatske), a za 5 sretnih čitatelja ili čitateljica imamo malo iznenađenje – poslat ćemo vam Kare magazin na kućnu adresu. Svoje podatke (ime, prezime i adresu) i odgovor zašto volite Kare pošaljite nam na mail boba@dblog.hr a najvećem fanu šaljemo i limitiranu knjigu Home Couture.