Kako je “regeneriran” namještaj postao “in”. Upoznajte Nardi.

Nardi je predstavio novu kolekciju outdoor namještaja kojemu je glavna tema održivost, modularnost, fleksibilnost, nadogradnja… Bravo.

Znate li koja je razlika između recikliranja i regeneracije materijala? Regeneracija je postupak kojim se reciklira, a potom i dodatno oplemenjuje materijal. Tim postupkom materijal dobiva nova bolja svojstva te od materijala predviđenog za “smeće” postaje materijal s novim poboljšanim karakteristikama i svrhom. Među tvrtkama koja pionirski koristi regenerirane materijale je talijanska tvrtka Nardi. Nardi je talijanski brend koji je još prije 5 godina počeo snažno promovirati regeneriranu polipropilensku smolu i fiberglas te od njih stvarati divan outdoor namještaj sa još boljim karakteristikama.

NARDI / MEBLO TRADE

Namještaj koji može kisnuti, koji ne blijedi na suncu, koji ne puca, koji je izdržljiv, čvrst, lagan, koji se lako može pospremiti jedan u drugi, razvući, sklopiti, nadograditi… Ukratko, idealan outdoor namještaj za sve ljetne izazove. Iznenadne pljuskove, jako sunce, vjetar, prolijevanja gostiju, još ponekog gosta… pa dodaj još jedan stol, produlji ga… i sve slične situacije.

NARDI / MEBLO TRADE

I zato uopće ne čudi što je Nardi jedan od najpopularnijih talijanskih brendova za terase, balkone i vrtove koji s ponosom nosi etiketu 100% Made in Italy, promovirajući talijansku proizvodnju, dizajn, ali i lifestyle.

NARDI / MEBLO TRADE

No, zbog izdržljivosti, praktičnosti te mogućnosti zauzimanja malo mjesta (većina proizvoda ulazi jedan u drugi i mogu se slagati) Nardi je vrlo popularan ne samo za restorane, kafiće i hotele, nego i za domove te privatne terase i vrtove.

Nedavno je Nardi je predstavio kolekciju s tri nova proizvoda. Stol Tevere praktičan je produljiv stol s elegantnim nogama koji po potrebi može biti dug 147 i 211 centimetara.

Novitet je i stolica Tiberina u dvije izvedbe – sa i bez naslona, a obje karakterizira udobnost, oblost, jednostavnost… te mogućnost slaganja jedne u drugu.

Naš favorit je Maximo 5, modularna garnitura napravljena od regeneriranih materijala. Konstrukcija je dostupna u 4 različite boje i s mnoštvom različitih boja tekstila te se vrlo lako može uklopiti u različite ambijente – od primorskih i rustikalnijih do kontinentalnih i modernih.

Predbilježbe za novu kolekciju već su započele, a kompletan Nardi asortiman dostupan je u Meblo Trade trgovinama diljem Hrvatske. Evo linka na ponudu.