Grohe lansirao liniju s vrlo povoljnim cijenama

Kolekcija Bauline je namijenjena mladim ljudima i obiteljima koji tek kreću u avanturu prve nekretnine, a važna im je kvaliteta, ekologija, održivost i uštede vode

Istina je. Postoje trenuci koji nas obilježe za cijeli život. Kupnja prvog vlastitog automobila i vlastitog stana jedna je od tih prekretnica. Budžet je obično nategnut, svaka kuna prevrće se nekoliko puta. Obično se želi kupovati nešto low cost, a da je istovremeno kvalitetno kako se ne bi moralo mijenjati bar prvih 5-10 godina, dok malo ne stanemo na noge.

GROHE BAULINE

Među prioritetima millenialsa i generacije Z, koji danas počinju živjeti u svojim prvim stanovima, su i ekologija i održivost. Mladim ljudima danas vrlo je važno da su materijali dobiveni iz održivih izvora te da je potrošnja energenata racionalna. Ako se tako može ostvariti ušteda zbog manje potrošnje vode i struje, super. Takav proizvod se traži.

GROHE BAULINE

Znajući sve to, ugledna njemačka tvrtka Grohe predstavila je kolekciju slavina Bauline koja je idealno rješenje za sve koji traže visoku kvalitetu i dobar dizajn po pristupačnoj
cijeni.

GROHE BAULINE

– Bauline predstavlja novi proizvod u svestranom svijetu GROHE-a koji se obraća potrošačima čiji stambeni projekti slijede trend Micro Livinga. U urbanim sredinama prostori postaju sve manji. Inteligentnim i kompaktnim životnim konceptima koji su svedeni na bitne elemente možemo učinkovito iskoristiti ograničeni prostor te i dalje poboljšati kvalitetu života. Bauline je savršen proizvod za ljude koji traže ovu vrstu jednostavnosti i minimalizma – objašnjava Patrick Speck, voditelj LIXIL Global Design EMENA.

Kolekcija je vrlo jednostavna, pročišćena i funkcionalna. Prošireni kut sa suženim izljevom osigurava prikladniji protok vode čime se sprječava prskanje vode.

GROHE BAULINE

Proizvod nudi dodatne prednosti i u pogledu sigurnosti i zdravlja. Zahvaljujući svom
inovativnom procesu lijevanja cinka u tvornici LIXIL u Klaengu na Tajlandu, jednoj od
najodrživijih tvornica u jugoistočnoj Aziji, slavina nudi sigurno uživanje u vodi. Ne samo da je površina slavine besprijekorno zatvorena, nego postoji i poseban sustav koji osigurava da voda ne sadrži olovo i nikal.

GROHE BAULINE

Osim toga, unutarnji materijal cijevi nema kontakt s vanjskim kućištem što osigurava da vruća voda ne zagrijava vanjsku površinu. Slavina je stoga izuzetno sigurna za upotrebu, posebno za kućanstva s djecom.

GROHE BAULINE

Bauline kolekcija opremljena je tehnologijom GROHE EcoJoy koja uvelike štedi vodu. Graničnik protoka vode smanjuje potrošnju vode s deset litara u minuti na nešto
više od pet litara. Aerator obogaćuje vodu zrakom, osiguravajući jednako iskustvo kao i kod
uobičajenih slavina. Na ovaj način svatko može lako dati svoj doprinos uštedi vode u
svakodnevnom životu bez ugrožavanja udobnosti.

GROHE BAULINE

Svatko tko se odlučio za miješalicu GROHE Bauline može odabrati odgovarajuću Bau keramiku i odgovarajuće Bau dodatke kako bi stvorio cjelovit koncept kupaonice. Svi su elementi koordinirani oblikom i funkcijom te u kombinaciji stvaraju skladno integrirano rješenje za vaš kućni wellness.

(PROMO)