Još jedan dućan s made in Croatia namještajem. Upoznajte Modul

Njihove proizvode do sada ste mogli susretati po hotelima, restoranima, ugostiteljskim objektima, a napokon su otvorili i maloprodajni salon u centru Zagreba. Bravo i sretno

U Hrvatskoj ima puno sjajnih proizvođača namještaja i opreme za koje se malo zna, iako rade divne, kvalitetne stvari po fer cijenama. Oni većinom rade za izvoz i namještaj za projekte – hotele, restorane, urede. Jedna od takvih tvrtki koja u svoj listi referenaca ima hotele diljem Hrvatske, ali i Europe te Amerike je tvrtka Modul.

Modul je slavonska tvrtka za tapecirani namještaj iz mjesta Dardi nedaleko od Osijeka, iako imaju dugogodišnje iskusvo ovih dana otvorili su svoj prvi maloprodajni dućan u Zagrebu u Gundulićevoj 21.

Riječ je naime, o izložbenom prostoru koji se proteže na 200 četvornih metara unutar kojeg su Modulovi proizvodi: stolice, sofe, kreveti, kutne garniture, taburei i stolići…

Većinu proizvoda potpisuje osječki dizajner Vladimir Madunić.

– Modul svojim dizajnom nastoji inkorporirati trendove jer su naprosto traženi, ali uz jasnu dozu posebnosti koja će Modulov namještaj perceptivno izdići na višu razinu, u smjeru minimalizma i pročišćenosti forme. Na taj način želimo u narednom periodu izgraditi prepoznatljivost proizvoda, kao i samog branda Modula, kako među profesionalcima za opremanja intrerijera, tako i na širem tržištu namještaja gdje će kupci koji žele “nešto više” pronaći rješenje za opremanje svojih prostora – rekao je Madunić.

MODUL
MODUL

– Želja nam je imati zadovoljne kupce, koji će prepoznati naša nastojanja da kroz stalno poboljšanje naše usluge, dugoročno ostvarujemo zajedničke ciljeve. Imamo  znanje,  tehnologiju i sjajan kolektiv te rastemo iz godine u godinu. Naši planovi za budućnost su veliki i ponosni smo što svojim uspjesima na domaćem, ali i inozemnom terenu unosimo dašak optimizma u Slavoniju – rekao je povodom otvorenja Alen Tokić, direktor Modula.

MODUL