Difuzori su jako ‘in’, a od sada i lijepo izgledaju

Mogu li nam eterična ulja pomoći u podizanju imuniteta, raspoloženja, zdravlja, to ne znamo, ali u prodaji su Casa difuzori koji izgledaju kao ukras u domu

Gdje god uđemo u zadnje vrijeme, od nekuda se osjeti miris ravansare, eukaliptusa, bijelog bora… Jedno je neosporno – difuzori za prostor postali su jako in. I dok mnogi tvrde da se puno bolje osjećaju od kada ih koriste te da imaju antivirusna i antibakterijska svojstva koja usput podižu i imunitet.

Ima i onih koji se ne zamaraju time da li eterična ulja uistinu pozitivno utječu na naše zdravlje, nego ih koriste zbog divnih mirisa koji se šire prostorom i popravljaju naše raspoloženje.

Psihičko zdravlje jednako je važno kao i fizičko, ako nas pitate, a posebno veseli što je jedna mlada hrvatska firma, Bioeterica, lansirala svoja organska ulja i difuzore koji izgledaju poput ukrasnih vaza te ih zaista nije potrebno skrivati po prostoru.

U ponudi su im nekoliko modela Casa difuzora u tri boje – bijeli, crni i rozi, a kao i svi ultrazvučni difuzori rade na principu stvaranja maglice te raspršavanja i ovlaživanja zraka po prostoru. Zahvaljujući razvijenoj tehnologiji, difuzor ne zagrijava eterično ulje, čime se zadržavaju osnovne karakteristike i ljekovitost, a zaslužan je i za pročišćavanje zraka i stvaranje umirujućeg okruženja.

Kako bi svatko od nas odabrao efekt kojeg želi, Bioeterica je napravila svoje mikseve organskih ulja s posebnim djelovanjima – opuštanje, poboljšavanje koncentracije, bolji timski rad, veća kreativnost, ublažavanje stresa i tjeskobe…

Na tržištu su predstavili pet mješavina eteričnih ulja nazvanih po poznatim vjetrovima – Burin, Maestral i Tramontana te Aria Dalmatica i Preventiva Dalmatica.

Burin je 100% čista i organska kombinacija eteričnih ulja koja bistri um, poboljšava pamćenje, potiče kreativnost, timski rad i jača koncentraciju, a idealno je rješenje ako trebate dodatnu pomoć pri radu od kuće.

Maestral ćemo koristiti uz jutarnju kavu kako bismo prije radnog dana otklonili napetost,
opustili um te udahnuli novi životni optimizam, radost i lakoću življenja.

Kombinacija ulja pod nazivom Tramontana smiruje, duboko opušta, ublažava stres i tjeskobu. Kada je radni dan gotov i svi izazovi su iza nas tada nas ona dodatno opušta i smiruje. Tramontana je idealna za korištenje prije spavanja ili opuštanje uz čašu vina ispred televizije.

Među njihovim organskim uljima možete pronaći i pojedinačna eterična ulja poput lavande, naranče, limuna, eukaliptusa, ali i mnogih drugih.