Hrvatski dizajneri napravili lampu za uglednu dizajnersku tvrtku Frama

Dečki iz dizajnerskog studija Regular Company dizajnirali su lampu za uglednu skandinavstu tvrtku Frama. Bravo Ruđer, Marinko i Tihomir! Ovo je divna vijest za hrvatski dizajn

Danska Frama veliki je hit u svijetu interijera od trenutka kada su se 2011. pojavili na skandinavskoj dizajnerskoj sceni. Svijet su zadivili sa svojom prepoznatljivom elegancijom, jednostavnošću te visokim estetskim kriterijima, a divna vijest je da su na ‘3 days of Design’ u Kopenhagenu predstavili lampu koju su dizajnirali mladi hrvatski dizajneri.

FRAMA

Ovih dana započela je i prodaja T lamp, stolne lame koju su za Framu dizajnirali hrvatski dizajneri iz studija Regular Company, mladi dečki iz Zagreba koje često možete sresti u njihovom Regular baru u Ilici.

FRAMA

Suradnja Regulara i Frame počela je još prije nekoliko godina, a nakon mnoštvo nacrta i prototipova T lamp se ovih dana našla i na Framinom webshopu po cijeni od 295 eura.

FRAMA

U ponudi su T lampe u tri boje – bijeloj, srebrnoj i zlatnoj, a njihova posebnost je što im se nagib sjenila može micati, tako da sami kreirate svjetlost i konačan izgled.

FRAMA

Surađivati s velikim svjetski proizvođačem zanimljivo iskustvo za Regular Company, odnosno mali hrvatski dizajn studio koji se skriva u jednoj dvorišnoj zgradi u blizini Britanca.

FRAMA

Njihov ured prava je mala radionica prototipova u kojem nastaju divni komadi namještaja i asesoari koji konstantno dobivaju svjetske dizajnerske nagrade. Broj dobivenih Red Dotova i iF nagrada iz godine u godinu raste kao i pohvale na njihov rad.

FRAMA

Dečki, svaka čast! Zaslužili ste ovu divnu suradnju…

Uživajte u fotogaleriji Framine T lamp koju ćete uskoro moći nabaviti u zagrebačkom Selecteddu i Regular baru. (za otvaranje fotogalerije kliknite na sliku).

Wordpress Gallery Plugin Free