Black Friday postao Black November. Istražili smo sve najbolje popuste

Ikea ima Green Friday, Perfecta dreams Orange November, Marnic ima Black Friday cijeli mjesec, a Vivre s rasprodajom do 90 posto počeo već ovaj vikend

Studeni je definitivno najbolji mjesec za opremanje interijera. Naime, ranije nego ikad počele su ‘Black Friday’ akcije, a u pojedinim dućanima trajat će čitav mjesec.

Prije nego što vam pokažemo svoje favorite koje trenutno možete pronaći na popustima, evo kratkog infa tko nudi kakve Black Friday pogodnosti.

Veliko iznenađenje stiže iz malog dućana u Ilici – Marnic. Oni su ove godine odlučili sniziti rasvjetu za 25 posto, a na kompletan asortiman daju 15 posto popusta. Akcija traje cijeli mjesec, a na pojedine artikle u ponudi imaju dodatne akcijske popuste. Evo par mojih favorita iz Marnica (kliknite na sliku za otvaranje fotogalerije).

Wordpress Gallery Plugin Free

Velike popuste pripremila je i Perfecta Dreams i to 30 posto na krevete, 40 na madrace, a 50 posto na nadmadrace. Akcija traje do 30.11. a evo i linka na kojem možete istražiti detaljnu ponudi.

Vivre, najveći online trgovac namještajem u središnjoj i istočnoj Europi, ove godine krenuo je ranije s Black Friday popustima do 90 posto na sve kategorije svog asortimana. Crni petak na Vivre.hr trajat će do nedjelje 15. studenog i evo linka na kojem možete istražiti ponudu. (Kliknite na sliku dolje za galeriju s mojim favoritima)

Wordpress Gallery Plugin Free

Emmezeta, Lesnina, Jysk i Meblo Trade nisu još počeli s black friday-em ali su svi ovaj vikend pripremili zanimljive akcije.

Meblo Trade od 12 do 16. studenog ima super vikend akciju s 20 posto popusta na kompletan asortiman. Btw akcija se odnosi i na kompletan Villeroy&Boch asortiman tako da s 20 posto popusta možete kupiti divne božićne poklone. (Kliknite na galeriju za djelić božićnog asortimana Villeroy&Bocha iz Mebo Tradea).

Wordpress Gallery Plugin Free

Ako pak planirate napraviti kuhinju po mjeri, izvrsna ponuda čeka vas u Lesnini. U Lesnini je u tijeku akcija na Celina i Welnova kuhinje s popustima do 60 posto. Detalje te akcije proučite na ovom linku. Lesnina ovaj vikend ima i akciju 15 posto na namještaj i opremu te čak do 50 posto na tepihe.

Emmezeta također ima mnoštvo akcija ovaj vikend, 20 posto na blagovaonske stolove i stolice, sjedaće garniture, ormare, a 25 posto na TV stalke. Detalje ponude pogledajte na linku.

Jysk ima popuste i do 60 posto na pojedine artike, a evo nekoliko mojih favorita. (klinite za otvaranje fotogalerije).

Wordpress Gallery Plugin Free

I za kraj, za sve one kojima je malo dosta kupovine i potrošnje – vrlo zanimljiva akcija stiže iz Ikee.

Ikea je ove godine „Black Friday“ pretvarila u Green Friday. Naime, tijekom deset dana, od 24. studenog do 3. prosinca, otkupljivat će isluženi IKEA namještaj po dvostruko većoj cijeni od njezine procijenjene vrijednosti. U zamjenu za prodani namještaj, kupci će dobiti vaučere s iznosom koji mogu potrošiti u Ikei, a vrijednost vaučera ovisit će o stanju vraćenog namještaja.

Nakon ove kampanje, usluga otkupa namještaja tvrtke IKEA nastavit će djelovati, a otkupljeni će se namještaj ponovo prodavati na odjelu „Kakvo je, takvo je“ u robnoj kući IKEA Zagreb.

Kako će se to provoditi?

Kupci trebaju slijediti nekoliko jednostavnih koraka. Najprije, trebaju napraviti obveznu online procjenu vrijednosti namještaja tijekom desetodnevnog razdoblja kampanje Green Friday. To se može učiniti uz pomoć internetskog alata koji koristi posebnu matricu cijena, ovisno o stanju namještaja. Potom će dobiti QR kod, procijenjenu vrijednost i broj prijave predmeta. Svi predmeti trebaju se donijeti potpuno sklopljeni u robnu kuću IKEA Zagreb, na odjel Povrata i zamjena, od 24. studenog do kraja godine.

Zaposlenici tvrtke IKEA provjerit će fizičko stanje namještaja, a kupcu će se ponuditi konačna procjena cijene predmeta. Ako prihvate ponudu, IKEA će izvršiti otkup i ponuditi im vaučer s tim iznosom, dok će namještaj biti doniran ili prodan.

Svi vraćeni proizvodi dezinficirat će se u skladu sa sigurnosnim mjerama za COVID-19, ovisno o vrsti materijala i stanju proizvoda.

IKEA kupci čiji vraćeni namještaj izgleda kao nov i bez ogrebotina, dobit će vaučer čija je vrijednost 50 posto prvobitne cijene namještaja, dok će namještaj u vrlo dobrom stanju, s manjim ogrebotinama, IKEA otkupiti u vrijednosti 40 posto od prvobitne cijene. Konačno, već isluženi namještaj s više ogrebotina bit će otkupljen u vrijednosti 30 posto od prvobitne cijene.