Vrtni namještaj koji stane na svaki balkon

Prima je predstavila svoj prvi vrtni program – Kono i Nevo, a mi smo imali čast da ga među prvima isprobamo u svom vrtu

Po katalozima najčešće viđamo raskošne vrtne garniture, lounge fotelje i velike udobne ležaljke… Ali realnost je ipak nešto drugo. Većina ljudi ima male uske lođe, balkone i terase na koje ne stane tako raskošan i glomazan outdoor namješaj. Nimalo nije lijepo kada je fotelja ugurana u prostor lođe ili balkona. Ni lijepo, a ni udobno.

Zato mi se jako svidjela nova kolekcija vrtnog namještaj iz Prime. Dizajnirana je u Hrvatskoj i posve prilagođena našoj stvarnosti – malim balkonima, uskim terasama, malim vrtovima…

Naime, Prima je upravo ovih dana predstavila dva nova programa vrtnog namještaja – Kono i Nevo. Konstrukcija obje kolekcije napravljene su od metala s plastifikacijom, što ih čini iznimno izdržljivim i otpornim na sve vremenske uvjete.

Oba programa se sastoje od stolova i stolica. Stolice se mogu birati u nekoliko različitih boja, modela, a stolovi mogu biti okrugli ili četvrtasti.

Ploča stolova napravljena je od visokokvalitetne HPL kompakt ploče izuzetne izdržljivosti i trajnosti. Kompakt je otporan na površinska oštećenja, dugotrajno izlaganje svim vremenskim uvjetima i suncu. Ovakve kompakt ploče su tanke, čvrste i izdržljive te lake za održavanje, a dostupne su čak u više boja.

Velika prednost stolica je što su lagane i uske, tako da stanu i na male terase i balkone, poput mojeg.

Mogu se slagati jedna u drugu što štedi puno prostora za pospremanje, a zanimljivo je i što ih međusobno možete kombinirati.

Pogledajte kako smo ih iskombinirali u mom vrtu. Btw vrt je još divlji i nedovršen, ali dovoljan za ispijanje kavice i guštanje…

Detalje o kolekciji možete saznati na ovom linku.