Idemo u Vogue. Može, još samo do nedjelje.

U Milanu ste na Milan Design Weeku. Evo što još posjetiti… Redakcija Voguea je otvorila svoja vrata, a za ovu priliku preuredili su ih Mario Bellini, Patricia Urquiola, Antonio Citterio, Faye Toogood…

Imam osjećaj da je cijeli moj Instagram i pola Facebooka u Milanu na Saloneu i svim njegovim popratim događanjima na Fieri, u gradu, izvan grada…

Milijun je događanja, izložbi, instalacija, partija, otvaranja, sastanaka i jako je teško sve pohvatati…

Sabine Marcelis / ured art directora / Vogue Italia

Mjesto odakle su krenuli mnogi svjetski trendovi, gdje su nastale neke od najzanimljivijih priča o modi i dizajnu, gdje su se smislili i snimili neki od legendarnih editorijala. Al evo nečeg što vjerujem da bi mnogi jako voljeli vidjeti uživo. Redakciju talijanskog Voguea.

Patricia Urquiola / ured deska / Vogue Italia

Da ne duljim, do 22. travnja možete navratiti u redakciju koja je otvorila svoja vrata za posjetitelje i u sklopu Milan Design Week napravila izložbu Life In Vogue.

Antonio Citterio i Patricia Viel / ured grafičkih urednika / Vogue Italia

Naime, novi glavni urednik Emanuele Farenti, koji je prošlog rujna naslijedio legendarnu urednicu Francu Sozzani, pozvao je 8 eminentnih dizajnera i zajednički su napravili izložbu Life in Vogue.

Michael Bargo / ured redakcije beautyja / Vogue Italia

Arhitekt Mario Bellini uredio je hodnike, dizajnerica Faye Toogood ured glavnog urednika Emanuelea Farentija, dizajnerica Patricia Urquiola preuredila je urede deska, dizajner Michael Bargo redakciju beautyja, Antonio Citterio i Patricia Viel ured grafičara, dizajnerica Sabine Marcelis ured kreativnog direktora. Muller Van Severen redizajnirao je Vogue Talents office, a arhitekti Quinconces–Dragò sobu za sastanke.

Quinconces–Dragò / soba za sastanke / Vogue Italia

Idemo u Vogue Italia.

Mario Bellini / hodnik / Vogue Italia