U trendu su pijedestali. Evo gdje ih nabaviti

Mramor, drvo, metal, beton, aluminij? Svi su in. Pronašli smo art postolja i ima ih u raznim dimenzijama, bojama, materijalima

Kada god objavim sliku svog dnevnog boravka, stigne barem jedno pitanje: “Gdje si kupila postolje na kojem ti stoji lampa?”. Svaki put od srca me to nasmije jer je to zapravo zvučnik mog muža kojeg sam ja uklopila i zakamuflirala u dnevni boravak, pa da mi često glumi postolje za lampu, vazu, skulpturu…

Kad imate doma audiofila sretni ste što danas zvučnici, gramofoni, pojačala, bubnjevi… izgledaju sasvim pristojno, pa ih možete (koliko toliko) uklopiti u dom.

No, šalu na stranu. Gdje se mogu nabaviti postolja?

Dugo sam tražila odgovor na to pitanje, no imam dobru vijest – pijedestali su se počeli prodavati i ima ih u raznim veličinama, materijalima, cjenovnim rangovima.

Zara Home ima najpovoljnije postolje na koje sam uspjela naići. Riječ je o postolju od metala u dimenzijama 22×22 centimetara i visine 85 centimetara. Cijena mu je 119 eura.

Ako ste pak ljubitelj mramora i želite kameni monolit, onda će vas vjerojatno oduševiti pijedestal brenda Menu kojeg možete nabaviti u showroomu Soba. Pijedestal je dimenzija 30×30 centimetara, visine 75 centimetara i možete izabrati 5 različitih vrsta mramora. Carrara, Calacatta Viola, Breccia, Kendzo, Marquina – izbor je na vama, a ovisno o vrsti kamena, bit će i cijena koja stoji između 1650 i 2000 eura.

Ako pak želite da pijedestal ima malo širu primjenu i da ga možete koristiti i kao stolić uz fotelju, kao noćni ormarić ili pomoćni stolić u hodniku ili kupaonici, onda je pogodnije da je malo niži.

U Zari Home ima nekoliko varijanti monolitnih stolića dimenzija 40×40 centimetara, 45x 45 centimetara ili 50×50 centimetara, a mogu biti od metala, cementa ili mramora.

U showroomu Soba, također ima nekoliko različitih nižih postolja koji mogu poslužiti kao multi funkcionalni stolići, a postoji i jedan model koji u sebi skriva ladicu što ga čini praktičnim dodatnim spremištem. Dostupni materijali su mramor, drvo, aluminij…

Evo ponude u Zari Home i Soba.hr

1SOBA.HR