Terapija lijepim. Modus ima divan novi web

Satima se već zabavljam gledajući njihovu novu web stranicu. Evo mojih favorita…

Cure iz Modusa prije nekoliko dana mi javljaju da u svom dućanu u Tkalčićevoj 48 imaju nekoliko noviteta i da su ostvarili uzbudljivu suradnju s dizajnerskom portugalskom scenom.

Naime, u gradu Liera okupila se dizajnerska ekipa koja je spojila iskustvo i tradiciju portugalske keramike Portugala i poznatu tehniku pletenja košara u Angoli. Entuzijazam, dizajn, manufaktura, proizvodnja pod jednim krovom.

– Proizvođači i dizajneri zajedno čine tim, a neka od imena dizajnera kao primjerice Eneida Lombe Tavares ili Samuel Reis, već su poznati, nagrađivani autori. Kolekcija vaza Caruma djelo je Eneide Lombe Tavares. Mlada portugalska dizajnerica angolskih korijena, oduševljava svojim jedinstvenim skulpturalnim predmetima – navode cure iz Modusa i šalju mi link na njihovu stranicu.

Otvaram ju i nesvjesno uzvikujem – napokon!

Modus ima novi web i sada napokon mogu satima uživati gledajući divne probrane strane s kojima nas Modus sve ove godine mami.

Naime, nije neka tajna, ali moja ljubav prema Modus design shopu traje godinama i to je uistinu jedino mjesto u gradu koje me nikada ne razočara – Nina Fiolić i njezine cure Gabi i Ivana, imaju savršeni ukus i vrlo pomno biraju već desetljećima.

Svaka stvar koja se nalazi u Modusu je kvalitetna, lijepa, atraktivna, svježa te s nekom divnom pričom. Sve što one odaberu uskoro postaje klasik, bez obzira što često surađuju i s mladim proizvođačima te hrvatskim dizajnerima.

Volim ga i zato što nije uštogljen “muzejski” dućan s dizajnerskim predmetima, nego mjesto gdje se ljudi grle, ljube, izmijenjuju ideje, savjetuju, smiju… Jedna mala gradska oaza sreće i lijepog dizajna.

Posebno sam sretna što osim sitnica za dom odnedavno imaju i velik asortiman namještaja.

Evo galerije s mojim favoritima namještaja iz Modusa.

Wordpress Gallery Plugin Free

Btw Modus ima i webshop, pa u miru možete proučiti primjerice njihovu bogatu ponudu mirisnih svijeća i sitnica za dom. Dostava stiže na kućnu adresu, a grlit i ljubit ćemo se u dućanu kada sve ovo prođe…