Sivo ili smeđe? Kako boja namještaja mijenja ugođaj?

Kare je sa svojim sjajnim editorijalom predstavio novu kolekciju Cesaro. Pogledajte kako isti komadi namještaja mogu izgledati potpuno različito

Obožavamo Kareove editorijale. Uvijek su napravljeni u inspirativnim interijerima, s pomalo pomaknutim, duhovitim i hrabrim idejama. Danas vam pokazujemo editorijal s idejom kako isti komadi namještaja, ali odabrani u različitim bojama i tkaninama mogu u potpunosti promijeniti izgled prostorije.

Naime, navikli smo na editorijale koji pokazuju kako promijeniti izgled prostora uz pomoć različitih boja i dekoracija. Dakle, isti veliki komadi namještaja, uz različite dekoracije i drugačiji dojam. Ono što nam je Kare pripremio je još zanimljivije – pokazali su nam kako izgleda transformacija s bojom i modelom sofe uz iste dekoracije i okolni namještaj.

Koristili su isti prostor, boju zidova, poda, iste komade namještaja – otvoreni regal Cesaro, coffee table, pomoćni stolić za biljke, sliku, tepih, luster… a pogledajte kako ista garnitura može izgledati potpuno različito ovisno o tome je li s lijeve ili desne strane damski ležaj te je li u sivoj ili smeđoj boji.

Siva ili smeđa najčešći su odabiri, no mnogi se u posljednje vrijeme odlučuju i za nešto hrabriju boju – narančasto-žutu u velvet varijanti tkanine.

Modeli sofe s metalnim nogama jako su ‘in’ te djeluju vrlo elegantno. Evo kako izgleda isti prostor ako mu se doda ikona stila – bijela garnitura s tankim metalnim nogicama.

Uf, većina se hvata za glavu kada se sjeti svojih malih i velikih ukućana te bijele sofe… A što kažete na tamnozelenu garnituru i boxy model?

Sada kada smo vam pokazali kako boja i model sofe mijenjaju interijer, pokazat ćemo vam još nešto zanimljivije…

Kako isti model stolice, ali u različitoj boji i u različitom ambijentu, može izgledati potpuno različito.

Na slici gore je Chelsea stolica u zeleno-sivoj varijanti sa i bez naslona za ruke u kombinaciji s drvenim stolom. Na slici dolje je isti stol, ista stolica u istim varijantama, samo u bijeloj boji te u drugačijem ambijentu.

I za kraj, pokazat ću vam kako Chelsea stolica izgleda u najnovijim bojama i to uz blagovaonski stol iz nove Kareove kolekcije.

Uživajte u editorijal slikama nove proljetne kolekcije koju možete pronaći i u Kare Hrvatska u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku ili na www.kare.hr (btw, narudžbe i informacije su moguće i putem WhatsAppa).